Komentari (331)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si ginegolog
ONA JE NENORMALNA OSOBA.Ginekolog a sve zna i u sve se razumije.Eto to je SDA.
Iblis sa KCUS-a, koji kuha svu ovu situaciju sa zarazenim. Trenutno najvece Zlo u KS je Lucifer sa KCUS-a
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Za trideset godina nije izgradjen ni jedan dom zdravlja ili bolnica. Svr što koristimo je iz vremena Tita i Jugoslavije. U isto vrijeme, izgradjeno je na stotine novih dzamija. E pa sad izvolite u dzamije na liječenje. Da ponovim: Ni jedan jedini dom zdravlja ni bolnica nisu izgradjeni za trideset godina, ali zato svaka mjesna zajednica ima dzamiju.
Gdje tvioj zolatorij Otisao i on i pare sa tvojim Ajnadzicem!
Ma otjerajte ova govna više
Hebem li ti mater nesposobnu sdaovsku lopovsku. Ona nekome nesto da prica!! Fuj kurwo odvratna
Sebija Seka Mengele
“Hapsi budalu, pa u Jagomir”
“Hapsi budaki u pa u Jagomir”
Ima nekome nesto reci... godinu dana cekam da me zovnu na redovnu kontrolu a kad sam neki dan nazvao kaze ne rade samo hitne slucajeve...koliko ce naroda pomrijeti zbog ne kontrolisanja zdravstvenog stanja.
Što više upoznajem ove nove, ovi stari koje krivim za sve, izgledaju sve bolje... na moju veliku žalost.
Osobo NN, bolje ti je bilo da si do sada već vakcinisala građane, a ne da si lopinarila sa malinarima i balinarima. Šta je sa izolatorijem na Građevini? Slupala si pola miliona, a pomoćne bolnice nema??? Osobo NN, daj ostavku i bježi što dalje.
Gdje je izolatorij na KCUS-u za koji su davno date pare?
Sebija - unistitelj svjetova. Sva sreca da je tesko bolesna (tako pricaju).
dosta više politike dok ljudi umiru...stoko...
Crna Sebija...kakve ti gluposti valjas... Za sve ovo u cemu se nalazimo najveci krivac ste ti i tvoja SDA. Vi svi ste ta kamarila polupismenih i nesposobnih falsifikatora diploma koja nema pojma ni o cemu i ne vodi brigu o nikome. Laz, petljavina i budzetska kradja su vam najveci dometi, i onda se TI nadjes nrkome da kazes da nesto ne zna...
Kuja
Koji visoko-inteligentni komentari.karakteristicni za klix.Ooops, nisam trebao ovo napisati, slijedi mi opet ban.. Opet hefta odmora...