Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a odobravas sff...jer ce tvoj purivatra uzeti jos koju stotinu milja...a sto ce biti stotinjak pozitivnih nakon toga...eh to nema veze...bitnije su pare za familiju...
Sebija, bori se protiv virusa, a ne protiv Opće bolnice i Gavrankapetanovića. To je tvoj posao, a ne lov na vještice i inkvizicija.
Ljudi psuju sebiju da nesto ona kontrolose.. A svaki doktor se pravi pametan.. Jer je podanik neke stranke... Odbijaju raditi i suradjivati.. Jer im ne pase stranka.. Gamad doktorska.. Treba to Sebija sve pomest
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a na KCUS ima 2800 slobodnih kreveta. Nije valjda da je Klinicki centar bolnica samo za Bagatelu ?
Sta je sa gradjevinskim fakultetom te pare su bacene?
Nigdje u svijetu zarazeni koronavirusom ne leze u bolnicama nego u posebnim izolatorijima, ne smiju rizikovat da se virus rasiri po bolnici. Nisam za Seku, al komentar ti je cista budalastina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Napadaju ženu koja jedina od početka ozbiljno shvata situaciju sa ovim virusom i koja jedina radi svoj posao
Tebi draga dr.nije lahko. Izdrzi. Uz tebe smo
Imate Tower pored hitne,možete iz cijele BiH da smjestite oboljele
sta vas briga, imate 100 novih respiratora made by fOdil
KCS si uzela pod svoj neki zakon. Niti se moze ko liječiti, niti operisati na KCS. Tako Sebija ostavi se ti Vojne bolnice koja uredno radi od dermatologa pa na dalje. Da nam mozes kako i u kućama upravljati ne bi te bilo stid. Ti si zena koja je davno zaboravila sta znaci Hipokratova zakletva.
Aha, zvuči poznato... Vandedna situacija, sve treba hitno... samo od renomiranih poljoprivrednika i drvoprerađivača po 3-duplim cijenama.
Pa valjda je zakljucavanje tebalo posluzit da se gradovi pripreme, a ne da sad nakon 5 mjeseci ima 100 kreveta u gradu po pola milijuna ljudi, svasta! Znaci zakljucavanje je bio samo izvanredni godisnji.
Svaka cast!!
Ovo je nadrealno, žena koja vodi najveći zdravstveni kolektiv u BIH kaže nakon 5 mjeseci korone da nema kapaciteta za više od 100 pacijenata...smije li se pitati ko je to trebao organizovati...Munira iz vragolova
Pa zar vrsna menadžerica nije imala dovoljno vremena (od marta!!) da se pripremi za ovakvu situaciju? Izgleda da Novi Pazar ima bolji medicinski centar nego što je KCUS na čelu sa menadžericom Izetbegović! Ima li ona kakvu dijagnozu što se tiče neuropsihijatrijskog promatranja? Za ostale dijagnoze znamo, a ovu naslućujemo iz njenog načina komuniciranja.
Profesorice ništa ti nevjerujemo .
Joj Sto Ona meni ide ni zivce kao osoba. Uvijek neko prepucavanje. Znal ona sjest ko Insan I poso zavrsit. Ona I mehmedika ko rascupane Mexicke kokosi.
Ima li KCUS podparola ? koliko je kvadrata u hodnicima prebrisano,koliko pacijenata izlječeno,kako saradnja sa Bakijama , Jedilerima i pokopom aaaaaaaaaaaaaaa?
Jel teško spremiti neke odjele za moguce covid pacijente? Svakako se rade samo hitne operacije, pa bi pacijenti sa ortopedije i hirurgije mogli biti na jednom odjelu, isto preraspodjelu na internoj napraviti i eto kreveta i kapaciteta
Samo seri po drugima!