Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pridruzujem se prethodnim cestitkama i samo lijevo!
Nije u pitanju takmičenje sa SNSD-om i Dodikom. Radi se, naime o tome da SNSD ne zaslužuje da u svom nazivu nosi \"socijaldemokratiju\", kada je ni u jednom apsektu ne provode. Zato velike pohvale SDPu!
cestitike. . samo lijevo
@svemirko najjači komentar svak čast nasmija me a šta reći iako nisam pristalica socijaldemokratije jer po meni to je utopija,ipak svaka čast SDP-u BiH jer su dokazali da od svih ovih silnih stranaka sa predznakom \"S\" najbolje i najkonzistentnije provode politiku socijalne pravde i jednakosti svih građana u BiH
SDP = ZAOSTALE KOMUNJARE, OKORJELI UDBASI, LOPOVI PREFRGANI (ZLAJA I KOMPANIJA), BAKIR HADZIOMEROVIC I FTV KOJI RADE ZA ISTE UDBASE KAO PROPAGANDA I SAN, SLOBODNA BOSNA, itd. SVE ISTA UDBASKO-KRIMINALNA HOBOTNICA, A UZ TO JOS I FASITICKA(SJETIMO SE SAMO ALZIRSKE GRUPE I NEDUZNIH LJUDI STO IH OTJERASE NA ROBIJU), 3 ZLAJINA STANA U SARAJEVU, SVAKI POKRADEN (NIJE MU NI BRANKOVIC RAVAN)!!!
e nek si mi ti pismen na j e bem ti se kompletne porodice.
SDP je odlična stranka, samo bez onog kriminalca lagumdžije.
kakav dodik kakvi bakraci gluho bilo
Ode mile u tri pičeke materine.
izbacite harisovu desnu ruku zeljku komsica
Heheh moli milorade klekni i moli glavata seljacino : ) Nece gospoda da primi posrbice ... Ma Zlatko je za traktoraša iz laktaša gospodin
Cestitke SDP- u. Medjutim, citajuci ove komentare shvatih sta je donijela demokratija pa danas i ova polupismena i poluobrazovana nacija ima pravo komentara!
cuj PES,ko sve danas sokera igra XD
Također, dodaje se, danas je u Kongresu PES-a odbijena molba Milorada Dodika da njegov SNSD postane dio porodice evropskih socijaldemokrata. kakva crna molba mi Srbi cemo korenje jesti ali nikoga moiliti necemo.
kaj smo mi muslimanci zayebani, mozda opet ubjedimo eu kak smo multietnicki...