Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam dobro, SDP vladi iznajmljivao po 10,65 KM, al Fadilu ne odgovara pa će uzeti skuplje za 17,55 plus sredstva što se moraju uložiti, plus manje prostora. Nije mi ovo nešto logično, a vama
Tako se pere lova poreznih obaveznika i prelazi u privatno vlasnistvo ...Ovce sluze za sisanje.
@dis3 e to je već logičnije
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Novalić zvani Reformista, od skupog i lošeg pravi skuplje i lošije. Kao i cijela mu lopovska stranka.
Dobro Novalic, ali zasto vlada Kantona Sarajevo ne konfiskuje tu zgradu, i onako pripada kantonu Sarajevo? Gdje su zgrade Saveza Komunista BiH u Mostaru i Bluci? Jesu i one u vlasnistvu te crvene bande ili su samo uzurpirali zgrade gdje Alija bandit vladao?
@Roin U zemljisnim knjigama je zgrada upisana na vlasnika SKBiH kojem je pravni nasljednik SDPBiH. Tako da mojne te suplje. Kako je SDA zauzela zgradu u kojoj je centrala? Kupili mozda?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sada će tokmak Novalić ubjeđivati narodne mase kako je bolje plaćati 17,55 KM po kvadratu prostora nego 10,65 KM. Kao što je ubjeđivao da je bolje skupljati sadaku na donatorskim večerama za bolesne ljude nego imati trajno rješenje u vidu fondova. Kakvi debili glasaju za njega nije ni čudo, jer kod takvih glupana svaka priča prolazi.
bome, vi što ste izdavali - izdavali ste ............. svakako,ta zgrada je ruglo šehera isto kao i njen vlasnik i jedino riješenje je rušenje!
Vlada ušla u svoj dio vlasništva Energoinvesta , a zatim će da žurno privatizuje Energoinvest !! Kako nema kredita MMFa izgleda se lagano odustaje od koncepta da VLADE U VLASNIŠTVU NIGDJE NEMA i da ga žurno prodaje KO NAJVIŠE PONUDI ako sazna za ponudu , pod uslovom da to ne bude više od 1 KM ! Na taj način bi se vlasništvo okrupnilo pod šapom jedne DRŽAVOTVORNE stranke na vlasti, kojoj pripada i Provalić :)
Jesu li demonstranti ispred uracunati u kiriju?
Nakon Lagumdjijinog spletkaroskog uklanjanja osnivaca SDP-a Nijaza Durakovica, SDP je de fakto izgubio ingerencije sljedbenika KPJ ili KP BiH iz razloga sto ni u kojoj verziji nije opstao na vrijednostima bivseg sistema, niti je napravio ikakvu razliku od ponasanja i poloitike SDA.
Jos jedna pljacka gradjana RBH. SDP nije nasljednik Saveza Komunista RBH vec je to jos jedna veleizdajnicka, mafiajska stranka na tlu Republike BH. Imovinu SKRBH su gradili bivsi komunisti placajuci clanarinu da bi ta imovina presla u ruke poltrona, pete kolone i sljedbenika fasistickih ideologija velike Srbije i velike Hrvatske, dakako u sprezi sa lokalnom mafijom.
nece lisac novalic biti na gubitku...a crvendaci nek računaju. inace im je sve trebalo biti oduzeto kao i u ostalim drzavama. oni nasljednici imovine sk?! oni su obicni doletaanti
Zasto placati jeftinije kada moze skuplje? Stvar je prestiza.. :D
Skont'o novalić da je po'' godine džaba, pa planirani rashodi po tom osnovu ostaju nime u padže, a onda nek plaćaju ovi što će doći poslije mene.
10 Miliona KM vlada je u proteklih 20 godina platila SDP-u za korištenje zgrade pravljene od NARODNIH PARA. Da ima imalo pravde, vlada bi trebala ostati u istoj zgradi i uknjižiti istu kao državno vlasništvo.
@dis tačno je to što pišeš za stanove, ali su ti ljudi ipak koristili te stanove za vrijeme ex Yu i provedena je kakva - takva procedura. Potpuno se slažem da su ti konkursi bili farsa i da se unaprijed znalo ko će dobiti stanove. Međutim, ovdje se desilo da je registrovanjem SDP-a kao političke partije (1990. ili 1991.) ta ista ekipa koja je dijelila stanove, ovaj put državnu zgradu uknjižila na novoregistrovanu političku partiju.
@dis3 čuj ti njega, malo bi po titinim aršinima, malo po aljinim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo u BiH drzava nema vlastitu zgradu vlade vec se iznajmljuje od privatnika a vlada postoji koliko godina?
@ACK Sarajevo je GLAVNI GRAD BiH ?
Mada,nebitno je u kom gradu ce se zgrada vlade drzvae BiH izgraditi.
Vratite narodnu imovinu ezdepeovci
U Nikšinoj stranci nema komunista, ko je dozvolio da ova stranka uzurpira zgradu koja jevlasništvo SK.
Kako nema ja sam komunista a u SDP-u kojem je Niksic trenutni predsjednik a ne vlasnik tako da to nije nikakva niksiceva stranka jer je njegova koliko i moja
@JosipBroz Nikši i Zlatku ne smeta da budeš član dok plaćaš članarinu, ali ti ne dozvoljavaju da se bogatiš preko stranke, to je privilegija čelnika.
KAKO JE SMRDLJIVI SDP MOGAO NASLIJEDITI IMOVINU KOMUNISTIČKE PARTIJE KAD JE TAD BILO "SVE NARODNO" I MOGLO SE SPAVATI NA KLUPI