Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska Dobrovoljačka Partija 3M
Srpski agent u SDP, M1 (Sasa Magazinovic zvani Kutija) je na razgovore sa srpskim obvjestajnim sluzbama potrosio 1244KM na svom mobilnom telefonu.
Demagogija...
Ma okrenite vi jedno krme na raznju....Ha ja...
i ove kad covjek vidi nema napredka 7 dana ... kad su mogli formirati vlast dok se sda nije oporavila oni su se povukli u opoziciju i uzeli samo 1 milijardu u KS.. papxj ...
Nezz ko je kriv samo znam da tonemo ko titanik
ZNATE KADA JE VLAST 30 GODINA NEPROMIJENJENA TO NIJE DOBRO ZA DRZAVU NITI ZA NAROD, ODOMACE SE I OPUSTE, KRADU I UPRAVLJAJU ZA SVOJU KORIST, ZBOG TOGA SE BUKVALNO U USA MIJENJAJU DEMOKRATE I REPUBLIKANCI SA UVIJEK NOVIM PREDSTAVNIKOM!!!
SDP JE TREBALA DOBITI VLAST NA OVIM IZBORIMA DA NISU POKRADENI, SVE STO PRICA I KAZE SDA VISE NE VJERUJEM, NEKADA SAM IH VOLIO I GLASAO ZA NJIH, NAKON SVEGA VISE NIKADA!!!!!!!
Zaboravili su dodati sebe!
NEDAJ BOZE DA OVI VODE DRZAVU..... MI BI JE ODMAH MOGLI SAHRANIT!!!! OVA LIJEVICA JE ZA SVE SPREMNA, CAK DA ZA JEFTINE PARE PRODA DRZAVU!!!
Ovi ko lešinari! Našli političke bodove skupljati na nečijoj borbi za pravu stvar!
vidi ovih hahahahahha nismo mi sviju mi svi su drugi hahahahaha
Heh kako je lako skontati ove SDA botove, nekoliko različitih nick-ova ali jedinstvena retorika (tj. stil), piše ih ista (iskompleksirana) persona...
@ToMMeK I što je najjače na neke ne možeš ostavit komentare dok admini ne odluče da li je ok za njihovu retoriku ili ne, apsurdnost čista :D
HAHAHAH.....JESU SE UPALILI SDA BOTOVI...PO NAREDBI
ti sdpederski bot
Ako nam je trenutno dobro, najbolje da nastavimo glasati za SDA (HDZ i SNSD).
Ne baljezgaj Nikšiću .Nema veće sline od političara,logika ti je haj optužiću i SDA samo da se ne zamjerim Dodiku i Čoviću,umjesto da podržiš SDA.
Glavni akter rasturanja zemlje traži od gubernatora da se to zaustavi?
@fbUser1564867158 Nisam primijetio da je nešto skup SNSD+HDZ+SDA tražio od upravitelja zadruge ...
Vi ste definitivno zalutali