Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uradite Vi nešto Vi samo pljujete koliko vidim...ništa ne radite!
SDP vise ne postoji.To je stranka bez glasaca, koja se slepa uz Dinu i Pedju.Na proslim opstim izborima su usli uz kompenzacijske mandate.Na sljedecim ce nestati, ako ih Dino i Pedja ne uzmu u koaliciju.Ko normalan ce glasati ,da ga vodi traktorista Nermin, ili ruzni svaler Damir Masic.
@pisinestopozitivno Umjesto da se sada u ovoj pandemiji svi ujedine i rade zajedno, ovi samo ocrnjuju sve i svakoga.... Bas su pokazali....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KCUS nije samo sarajevski nego i drugih kantona. Hajde da postavimo pitanje šta je sa zdravstvom KS. Medicinske sestre preko 1 godine u štrajku, usluge su vam nikakve u domovima zdravlja, nemate ministra zdravstva. Prvo sredite domove zdravlja da imamo uslugu koju plaćamo pa onda uredite opću bolnicu koja je u vlasništvu KS.
Zeznuo si se. Taj sindikat kojeg vodi DF-ovac edo selimovic, nije u strajku otkako je sda dosla na vlast u kantonu. Sad kad se u narednih mjesec dana ljevica vrati na vlas u kantonu, tako ce se i sindikat ede selimovic ponovno u strajk.
SDP nezanima vlast već samo pojedine funkcije za pojedince u vrhu. Ta je stanka mrtva. Ni ideje ni programa ni vođe ni članstva. Samo opskurni demagozi nerealizirani u realnim.vlastitim životima a da enormnom pohlepom za funkcijom i neutaženom željom da ništa nerade a uzimaju dobre novce i ogromnim maligno uzgojenim egom. Užasni likovi. Nermine zatvaraj to leglo svakojake prljavštine. Ovo kazem kao bivsi simpatizer ljevice.
Nemojte samo vi iz SDP a da se igdje pojavljujete i da o bilo čemu pričate. Vi ste pokazali dokle vam pamet može dobaciti. A ovaj Mašić neizkazi iz Nikšića..koji je ovo poltron i zgubidan..ublehaš. sve ovo rastjerat i zabranit okupljanja. A dr Stevanović jedno priča kao doktor a onda ode na stranačko okupljanje. Bravo doktore..tako treba i onda se čudimo što.nas narod sve više mrzi. Badava mi koji crkavamo od pisla kad ovi zgubidani ovako rade.
Haris Vranic iako je nedavno napustio svojom voljom KCUS, pljuje po njemu, ne prestaje. Pobjegao neradnik u OB. Godinama je bjezao od posla, izbjegavao pacijente, ali je uredno primao platu i to kao najveci strucnjak. Otisao je u OB gdje se inace nikada nista nije ni radilo, ali vidi belaja, posao dotrcao u OB za njim. Sad mu kriva prof. Izetbegovic sto je on uspavani ljekar. Vranicu, nemoj zaborabiti da te mnogi poznaju i da znaju kakav si smrad.
Bijedne komunjare nemaju niakve politike osim da pljuju po herojskom KCUS-u i svemu sto vrijedi u ovoj drzavi.
Fuj i ovo vase jeftino skupljanje politickih poena
SDP prvo treba da odgovori za višemilionsku štetu koju je napravio njihov kandidat Mesihović, pa tek onda da se bave problemima o kojima bi sad kao pričali. Druga stvar, to što danas nema ministra zdravstva nije odgovornost i problem samo jedne stranke
SDP podržava HDZ-ovog načelnika u Mostaru i Grujičića u Srebrenici...petokolonaši,reketaši,dezerteri...šljam!
https://vm.tiktok.com/ZSCXju1C/
BAO KCUS
Ako ne mozete nista promjeniti ajde u podrum.
a vi ko djeca tužibabe nisam ja kmeeee,oni su kmeeeee a vamo pare trpate u džepove ,bando crvena
,,....
Jadno vas je Bogami pogledati naročito tog razvratnika don Žuana od Gračanice koji se naopako šiša,i koji u svom selu ima samo ambulantu.
Ovi Sdaovci što pišu ovako da im na kraju nebude kasno, sad je 5 do 12 a brzo će 12i5
Svaka objava petokolonasa iz SDP-a i populisticka suplja i lazna prica i lazna briga za gradjane izaziva zgrazanje bosnjackog naroda i posle svake njihove izjave za medije u SDA se uclani 1000 novih clanova i glasaca, pa im ovom prilikom u ime SDA cestitam na tome. Samo nastavite tim putem, niko bolje ne radi za SDA kao SDP i Nassisti saljuci svoja lazna saopcenja za medije, koja osvjescujuce djeluju na Bosnjake. Veoma je vazno sto ih je bosnjacki narod prepoznao kao petokolonase.