Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema od tog nista dok vas Obama ne zovne u goste...
i lupi sakom od sto.
Nek' ne zove ni on...prije 18 god nas ubelajiše, nemoj molim te da oni ispravljaju, dosata nam našega jada!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj Covic sa svojim SDa drugovima stvarno postaje nemoguc...
Hajde što su oni iscrtali karte...eto nek' se zabavljaju ako ima crtanje ide od ruke, al' ne kontam čemu tvrdoglavost ako svi u ovoj zemlji osuđuju podjele...i zbog elite zemlja stagnira CCC
pa da nema podjela ne bi ih bilo na vlasti..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
vako da nebi koristijo ove riječi @&€):;-£>~%]*+. Čega su blizu? Od 92 smo bili sam 95 blizu, ostalo je apartheid, zahvaljujući fašističkom politikom srba i hrvata.
Da se mogu uzeti milioni u privatne svrhe kad se donese sporazum,odmah bi to bilo zavrseno.Boli njih sto BiH nema napretka!
Niste u stanju da riesite problak K. Polje,niste u stanju da rijesite problem pasa u Sarajevu,niste u stanju da rijesite problem Grasa pa sta onda insan da ocekuje od vas,neko ce reci nije to vas problem,da ima reda i zakona u BIH sve bi se lakse rjesavalo a ne ovako odoka...
problem donijeti odluku da se kandiduju drugi osim 3 naroda pa dokle više pare uzimate a nemožete najjadniju odluku donijeti :)
hrvati preko ovog hoce svoja ''prava'', ovo im je zadnji voz, zato toliko odlaganje oko presude sejdic-finci.
Na robiju sa njima i oni i Finci i Prag ja mentola bračo draga
Dajte ba, rijesite to vise ! Sto to manjine ne mmogu glasati ? Demokrastska drzava je i svako moze da glasa ili da bude biran, Sta, na kraju, mozda bi Finci bio mnogo bolji od ovih sad, nebitno sto je Zidov, to je zapravo najmanje bitno. Ja bih radije da nam je Kinez neki predsjednik ali da se u ovoj Drzavi avrseno zivi, a ne ovi "nasi" na vlasti a mi umiremo !
Ja ne mogu da vjerujem kakvim se glupostima obmanjuje narod, ali realno, ko nam je kriv kad smo politički neobrazovani pa nas mogu farbati... Dodik je bar ovaj put 100% korektan kad kaže da je ovdje pitanje omogućavanja nekome da se kandidira, a ovi to pretvaraju u zagarantovan izbor što je van pameti jer će pokrenuti lavinu događaja gdje će se u svakom kantonu i opštini javiti neko iz kategorije "Ostali" i tražiti "implementaciju" presude na način da se doda još jedno mjesto u rukovodstvu odnosne institucije, i to samo znači crpljenje dodatnog novca iz već siromašne državne kase... A druga stvar, ko kaže da je samo član HDZ-a "legitimni zastupnik hrvatskog naroda", a da to ne može biti Hrvat iz SDP-a ili neke druge stranke???
'Iako razgovori NISU urodili konačnim rješenjem za presudu koja godinama koči napredak BiH ka EU, Izetbegović, Lagumdžija i Raguž nisu krili zadovoljstvo postignutim parcijalnim dogovorom.' koje zadovoljstvo? ja kad vas vidim digne mi se svaka dlaka na glavi, zamolila bih klix da pripaze sa slikama doticnih, opasno je za srcane bolesnike
jbt ovi marginalizovani nisu ni n od normalnih.. pa oni hoce kUrac da im ispadnu oci, U P.M.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majmuniiii
Bravo Ćoviću,ne popuštaj ni milimetra,pa nek sve ide u onu stvar. Dosta je bilo Komšića i ostale bagre,neka sada i ostali pate ,što su nam oni birali birali su!
A za koga si ti glasao matere ti, Bandica ili Josipovica?
Blizu su rješenja, zar to nisu tvrdili i prošle godine???
Lafo Covicu stalo do hrvata, ma jest malo sutra... Njemu je stalo samo do fotelje, ni hrvati ga vise ne podrzavaju
Hebase nas sejdic i finci