Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saleme nabaci zetu koji tender? To ti ide od ruke...
Ko mu je zet
Vidi Hurde...
Nebi me iznenadilo da kod nas bahne i raskrsnica ulica A.Hitlera-Jevrejskih zrtava...mi smo ionako sprdnja os sistema...
dižem ruke od BiH.tu više pomoći nema.
Vidio sam da 3 naziva ulica iz prijedloga SDP-a vec nose škole u Mostaru. Lijeno i neozbiljno. Ocito nam nije ni oporba daleko od vlasti.
Nisu u stanju dovesti nijednog investitora u industrijsku zonu pa raji koja se raseljava udaraju suplje o nazivima ulica ili bacaju milion maraka u bespotrebo prosirenje kruznog toka na Spanskom trgu i to ostave jednu traku usko grlo ispred Jagnjeta da kolone budu do Razvitka.Koji seljaci vode Mostar!!!
Sto ce onda vijece, sve komisije izaberite.
Ono npr. Put mladih muslimana. Ima ta.ulica negdje. Vidjeli od partizana npr. Put 17 krajiške divizije. Pa i oni sebe stavili. A nisu nigdje makli samo jeli hurmasice i gledali u guzove tudje.
U hercegovini zakona nema
Svako normalan traži da se ulice nazvane po fašistima-ustašama promijene. Zar ima iko da se buni protiv toga. Naravno, izuzimajući HDZ.
Ulice nek nose nazive po cvijeću i riješen problem. Ne trebaju nam nazivi ulica po nekim kvazi idolima nacije.