Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se kojim slučajem SDA odrekne HDZ-eja obe stranke bi propale kao mošnje kroz poderane mudante, kad su u pitanju Živko i ćirilo vrijedi onaj slogan"U jedinstvu je snaga "
I ovo pricaju krimosi iz SDP koji su zlocinca postavili za direktora toplana
SDP licjemeri i kukavice, zato se raspadaju na sve strane. Nisu htjeli u vlast vec pobjegli u misju rupu i udobne fotelje i opoziciju i sada nesta oni pametuju i laju.
Hahahahah, ja se Sdp ne mogu nacuditi kakve gluposti valjaju, pa zlaja je isao u BG da formira vijece ministara sa snsd, i da bude ministar .. znaci BG je krojio vladu bih, moj niksa, vidi hoce li sa vama, da mozete parola lezi gotovs, spavaj ...
@x111111taysonn .ebes sda snsd hdz itd vlast neko mora napraviti, a bitno da ima probosanskih elemenata koji ce biti kocnica profashistickim elementima... nadam se da df nece dozvoliti talasanje sda i svima..
Da je SDP dobio glasova koliko SDA koalirali bi sa HDZ i ne bi ni trepnuli. Napravili bi Vijeće ministara sa "Mićom" i još bi mu se nagooouzili kao onomad njihov Zlatko što je za fotelju ministra vanjskih poslova sve dao svom "Mići", ne bi imali ANP, opet bi Bošnjaci dibili neka lijeva ministarstva i to je to. Uradili ste to jednom, nećete više nikad imati priliku za takvo šta.
pa ako cemo pravo.. i sdp je bio u koaliciji sa sda i sa hdz i sa sbb is snsd i sa sds..
Više nije JASNO koga SDP PREDSTAVLJA !Nikad ih ne vidite na skupovima i protestima OBESPRAVLJENIH RADNIKA i GRAĐANA ! U zadnje vrijeme se samo OČITAVAJU kada se ODLUČUJE O FOTELJAMA !!!
@ponta60 pa to svi rade
Vidi ovi jos postoje... ceka vas ZaBiH raja na smetljistu...
Sa HDZ moze SDA da drži RS u šahu da nikad neprodiše. Samo SDA pravi dva autoputa za Beograd, pa sve iritira. Zašto Beograd a ne EU?
SDP LAZE, sa Covicem se mora dogovarati, takav je Ustav BiH i Izborni zakon koji podrazumijeva da stranke koje su dobile najvise glasova iz odredjenog naroda jednostavno po Ustavu moraju biti u vlasti i predstavljati taj narod u ovom slucaju to je HDZ i Covic. Voljeli to ili ne voljeli svako mora sa njim pregovarati o vlasti u BiH i Federaciji jer oni vecinski predstavljaju hrvatski narod, imaju najvise glasova Hrvata. informisite se malo, Ustav u rukice SDP nepismenjaci.
Javili se beskicmenjaci iz SDP-a i daju si za pravo da kritikuju
ne nego će vas munafike podržati. sa hdz znamo na čemu smo i imamo apaurin za njih (komšićiluk)
SDP je kriminalna, zlocinacka i zlikovacka organizacija koja u svojim redovima i na visokim funkcijama ima pravosnazno presudjene kriminalce i ratne zlocince kao sto je SDP Direktor Enver Zornic i Zarfa Dupovac. Zornic je suprotno naredbi Vrhovne komande ubijao neduzne civile i zarobljenike koje je potom spalio, a njihovu imovinu prisvojili za sebe. SDP je izdajnicka, petokolonaska i neprijateljska organizacija, zaduzena da ukalja obraz casne Armije RBiH i da amortizuje srpsku agresiju na BiH.
Ne hajem sda, al fakof vise i ljigavci takozvane “ljevice”. Uradi nesto pa prigovaraj onda. Do sad samo znate da laprdate, a nehljebari i ublehe ste zesce. Mazete narodu oci, a sto se ne ufati u kolo sa hdzom i dodikom, pa ne napravi nesto “za drzavu”. Vako samo serete bezze.
Pa šta fali da vežemo zastave? Kao da je u raspodjeli fotelja išta drugačije već 25+ godina d tom razlikom što su tu tri a ne dvije zastave. Mudriji bi rekli toliko isprepletene da više ne znaš čija je čija...
Crvena banda
Crveni “bolonja” politicari.