Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite se u bazu, komunicirajte sa građanima u svim krajevima BiH. Bojim se da hotelske deklaracije neće pomoći. Dakle, teren, teren i samo teren!
Joj nam alternative, braćo moja mila, i sestre.
Kao fol postoji ljevica i desnica, komunizam i kapitalizam, demokratija i prava.. A uvijek je borba za VLAST, MOĆ I MATERIJALNA BOGATSTVA.
Siti smo supljara i prazne price.Sto se mene tice, bolje da vlada posten bravar nego intelektualac-lopov.
Ovog puta "AVNOJ" u jahorinskom hotelu :)
" bosanskohercegovačkog " добио сам пролив од овога .....
@9JanuarDanRepublike ima li kakav prevod ove nakarade sto si napisao? Na bilo koji svjetski jezik?Hvala!
KAKO JE POKOJNI TIHIC, DA BOG DA ZAVRSIO U PAKLU, SABOTIRAO TUZBU RBH PROTIV SRBIJE I CG Iako je iznosenje dokaza Milosevicu trajalo godinama i sudjenje nacistima u Nurnberg-u takodjer godinama, BiH advokatski tim trazi od Suda da iznosenje dokaza za najveci genocid u Evropi poslije drugog svjetskog rata traje samo 4 sedmice, kao da se radi o pljacki banke. Uz to odustaje od izvodjenja svjedoka i to je najveci udarac na pravdu i zrtve genocida, ne zahtjeva ukidanje rezultata i ciljeva genocida
SVI JUNACI NIKOM PONIKOŠE! Šemsudin Mehmedović eto ovih dana javno zatraži da na Svjetskom sudu obnovimo Tužbu BiH protiv Srbije! Al' kurvanjski k'o zaliven šuti glavni relevantni, Bakir Izetbegović (SDA), o toj obnovi prije no što joj rok istekne februara 2017. Sve je to očekivano. Ali je očekivano i to da šute i SVI ostali ¨veliki bošnjački lideri¨, SVI ¨pro-bosanski¨ debelo uhljebljeni državni trutovi.
Ne javlja se Nermin Nikšić (SDP), a niti Fahrudin Radončić (SBB); ne javlja se Sefer Halilović (BPS - S. H.) a niti Amer Jerlagić (SBIH); ne javlja se Željko Komšić (DF) a niti friški Reuf Bajrović (GS); nema niti one žene Čudić (NS), za šefa joj nije niti čudo... ne pusti havaz nit reis-ul-ulema Husein ef. Kavazović (IZ BiH), a nit često po svemu nebtinom glasni reis-emeritus Mustafa ef. Cerić (BANU), i on odjednom zanijemio.
Tramp ce im podijeliti zlatne lopate
A sad će mo da vidimo fašiste sa sve tri strane kako počinju s....r...t i kako ovo nevalja i.t.d.
Operacija Namjerna Sila ili kako je NATO bombardiranjem doveo vojsku RS na pregovarački stol: https://www.youtube.com/watch?v=kF5kGoPQ1kE
ŠOOOK. Pa što ba kraj tolike Bosne ( Hercegovinu ne spominjem iz razumljivih razloga) na JAhorini ? Jel u hotelu i u spomen sobi gdje je Radovan za vrijeme rata komandovao da SIĐU U GRADOVE I BIJU GADOVE ??
Najbolje je da sve prepustiti NS,to je jedino rjesenje,jer sda,hdz,snsd,sds... se jedino njih boje,vise nego mmf-a.Nije vam jednostavno,ali bojim se da je to jedino rjesenje