Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez socijaldemokratije smo 0 !
a sa SDPom smo i ispod nule, u minusu...
realno to ej jedini spas za ovu drzavu, svi vidimo sta su nam uradile i sta nam jos uvijek unistavaju i truju narod svojim nacionalizmom i raznoraznim huskanjem
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Defnitivno najbitnija svar i jeste pružiti pomoć ljudima koje je ugrozila ova poplava. :/
Naravno, ali izgleda da su, osim SDP-a, svi drugi vec zaboravili na taj problem, jer koliko vidim sve sto rade jeste da pricaju o sebi, a za poplave ih vise nije briga i ne spominju ih.
Uradili su dosta a mogli su jos vise da nije blokada od strane SDA, Lijanovica i Budimira.
Vala niste imali radi cega predavati prijave, pih.
Nek im je rahmet......u svijetu van politike111111
Volim crveno sto jest jest!
SRETNO!
E ja necu ni za koga glasat samo cu prekrizit listic :) haha
tabula rassa!
cekati u redu da prekrzis listic? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JE LI SE LAGUMDZIJA KANDIDIRAO LICNO DA PROVJERI SVOJ REJTING KOD BOSNJAKA, ILI CE SE LAKTATI NAKON IZBORA DA OPET UVALI GUZICU U KAKVU BOSNJACKU FOTELJU, A NEMA BOSNJACKOG LEGITIMITETA SA IZBORA?
Kako nema klocu jedan :) pa čovjek je uvijek kandidat za državni Parlament, još od 96. godine on je tu... aj ne prdi, maaaaaaaaaajke ti :)
Svaka cast socijaldemokrati...tako se radi,pokazite ovim mafijasima kako se vodi drzava na pravi nacin..
prikupljeno je 5.000 potpisa, što je skoro duplo više od potrebnih 3.000 potpisa.
Vjerujem da ce SDP opet da pobjedi !
Kaže se:..... Nedo Bog Kada su pobijedili na prošlim bilo mi je drago jer sam i ja za njih glasao u nadi da će se poslije SDA dugogodišnje pljačke nešto promijeniti. Poslije 4 godine potpuno istog vladanja oni kao i oni prije njih su za mene završili za sva vremena. Ja se nedam zaje.bat dva puta na istu foru.
@HBD2975: Tvoje razocarenje je potpuno opravdano. Ali, treba objektivno pricati i reci da su svi napori SDP bili opstruirani od strane mnogih politickih subjekata. Kada god neko pokusavao napraviti nesto pozitivno, postojao je daleko veci broj onih koji su ga nastojali zaustaviti. To proizvodi krize. SDP je pokusavao stvoriti funkcionalnu drzavu, ali nefunkcionalna drzava odgovara nacionalistickim strankama. Na tom nivou razvoja drzave oni (nacionalisti) jedino mogu egzistirati, jer strah je njihov najveci saveznik. Dakako, treba se SDP iznutra dobro ocistiti i procistiti, a vrijeme zato je nakon vjerovatnog izbornog neuspjeha. SDP ima jos puno toga da ponudi ovom drustvu i ne treba ga se odricati. Pretpostavljam da ce biti vodeca opoziciona struja i to vrijeme trebaju iskoristiti za vlastitu konsolidaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba biti iskren i realno sagledati stvari, ako želimo imati državu, cjeloviti Bosnu i Hercegovinu onda nam je za to neophodan SDP, ako želimo državu u kojoj će se rasvijetliti svaki oblik kriminala, profiterstva, korupcije, malverzacija, onda nam je i za to neophodan SDP! Ako želimo da borci budu poštovani, da se njiohvi uslovi poboljšaju i da se iz boračke populacije maknu svi oni koji su to pravo nelegalno stekli onda nam je za to neopohan SDP, ako želimo imati koridor Vc onda nam je SDP neophodan! Bez sumnje stranka koja je najviše uradila!
a ako želimo udesno... i želimo nacionalizam, podjele, torove, onda glas dajte SDA-u, HDZ-u i SDS-u ... pa opet puške na leđa i u rovove :)
...I nikoga to nije urazumilo, svi srljaju na vlast, kao noćni leptiri na plamen svijeće. Meša Selimović
imam pet glasova u porodici izgleda da cu stim papirima odloziti koju vatru u oktobru taman ce mi dobro doci mamicu vam politicku
SDP JE JEDINA ZDRAVORAZUMSKA OPCIJA U BIH!!!!!!
Jedina multinacionalna i ona prava crvena!
Multinacionalna sa 90% bošnjaka, ....Bosanaca,Muslimana, Roma, Jevreja, ... ? promila.
pa ovi nemaju granice stvarno sakupljati potpise u vrijeme poplava ma ja bi ovu bagru mogao po kratkom postupku
ne skupljaju se potpisi po ulici, nego clanovi stranke dodju u kancelariju i potpisu se.
a ti sara sjedis sigurno u nekoj od kancelarija neke straneke koja predvodi lopovluk ma gonite se sve do jedne aktuelne stranke tamo negdje znas gdje vec