Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, kad vidim kako nacionalisti svugdje vode mislim da smo mi kao narod najveci gubitnici, ali sta je narod sijao ..., bolje i ne zasluzujemo!
Trzili smo one koju su nas tolike godine unistavali, dobili smo ih, a sada niko nema prava da kaze kako nije to ono sto su oni ocekivali.
Hoce promjene, eto im promjene, a sutra kad shvate da ima promjene, ali nazalost na gore bice druga prica, ali kasno!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
S*** ih je Zlaja do koske ....inace nista licno nemam protiv SDP
mada sam generalno pro-sda orjentisan, žao mi je, kao vjerovatno i većini slobodoumnih patriota, ovoga što se desilo sdp-u. uglavnom zbog lagumdžijine narcisoidnosti, ogromna energija kojom je od 2010. ova stranka mogla da pogura državu daleko bliže evropi, je bačena uzalud. žalosno, čovjek koji je nesumnjivo uglavnom bio veliki patriota, umjesto rada za državu, odlučio se na sitna mešetarenja, spletkarenja i potkusurivanja sa fahrom i dodikom. sad treba "ove moje" natjerati da rade naredne četiri godine svoj posao, da se nebi ponovila ista sudbina, a to neće biti nimalo lako. no najbitnije je da srbija ne instalira fahru, ostali su manje više... uglavnom vole bosnu.
Ma normala, u ovoj zemlji cim si ljepsi, pametniji , sposobniji ili bogatiji od drugi niko te nevoli ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
STRANKA SDP JE UJEDINJENA U SVILI , A JEDINSTVENA JE U KADIFI ! ! !
Narod je glasao kako je glasao, ali nek stanu onda iza svoje odluke, kad shvate da se nista na bolje nece promjeniti sa nacionalistima, koje su izabrali za vlast. Sta god rekli o Lagumdziji, on je najveci intelekt bh politike, pored dosta velikih intelektualaca, koji SDP posjeduje u svom kadru. Zalosno je da smo i dalje dokazali, kako primitivno i laicki razmisljamo, ali bolje ni ne zasluzujemo.
Ništa novo ili bolje nismo dobili. Mada ovi retardi iz SDP su uništili i zadnji tracak nade pa mi je drago sto su otisli jer gore nam ne može biti... Posebno mi je drago zbog onog Nikšića koji je uništio svojom nesposobnoscu ama baš sve..... zadužili su nas pravo, naravno zadužili su nas kof MMF-a, e vala tako je mogla i moja nena da vodi državu... Još sad im treba ukiuti i onaj tzv. bijeli hljeb... neka nam je bog na pomoci....
VALJDA JE SADA SVAKOME JASNO DA (KADA JE SDP U PITANJJ) NIJE DO NARODA NEGO ISKLJUČIVO DO SDP-A. KADA JE SDP IZGUBIO I U TUZLI, U KOJOJ JE DOSADA REDOVNO POBJEĐIVAO, MISLIM DA ČAK I ,,NEVJERNE TOME,, NEMAJU PRVO KRIVITI NAROD NEGO SAMO TREBA KRIVITI NESPOSOBNOST ZLATKA LAGUMDŽIJE. ŠTETA DA JE ON OVOLIKE GODINE NA ČELU SDP-A JER DA NIJE TAKO OVU STRANKU NE BI NAPUSTILI NAJKVALITETNIJI LJUDI U NJOJ KAO ŠTO SU BOGIĆ BOGIĆEVIĆ I DRUGI. OVA STRANKA DA POSTOJI JOŠ MILION GODINA A DA JEPRI TOM SVO VRIJEME LIDER LAGUMDŽIJ, NIKADA NE BI VALJALA. AKO SE NEKADA ZLATKO SMILUJE PA NAPUSTI OVU STRANKU A UZ NJEGA ODU I BAKIR HADŽIOMEROVIĆ (GOTOVAN) I JOŠ NEKI MOŽDA ONDA SDA I VRATI POŠTOVANJE I SLAVU I ONDA ĆE NAROD MASOVNO GLASATI ZA NJIH.
Sa Lagumdžijom, Lidijom Korać nisu ni mogli dobiti izbore, DF je sad postigao uspjeh ali za 4 godine ga nema nigdje jer Komšić nema kapacitet za neke velike domete. SDP ga je izmislio za instaliranje u predsjedništvo, a on umislio da je veliki političar. Kad je trebalo pričao je šta je milo bošnjačkom uhu, sad ćemo vidjeti za šta će se zalagati
A jest mi zaoo LOPOVA STO SU IZGUBILI MANDATE! FALIO IM JE SAM ZELJKO MOMSIC.
..ISKREN DA BUDEM DJECA VAM SE SMIJU,GUBARI BIH-ČKE SCENE...DABOGDA SE SVIMA KOJI SU GLASALI OVAKO KAKO SU GLASALI PROTIV MLADIH U BIH VRATILO 100 PUTA GORE...MLADIMA STE REKLI ŠTA IM JE SADA RADITI I TO ĆE I URADITI,BJEŽATI IZ ZEMLJE JER NISTE DOZVOLILI DA POVEDU ZEMLJU NAPRIJED....JHEBEMO VAM SADA SVE I SAMO TAKO NASTAVITE,ETO VAM SREDNJEG VIJEKA ODMAH IZA NOVE GODINE...LAKU NOĆ BIH...
..ISKREN DA BUDEM DJECA VAM SE SMIJU,GUBARI BIH-ČKE SCENE...DABOGDA SE SVIMA KOJI SU GLASALI OVAKO KAKO SU GLASALI PROTIV MLADIH U BIH VRATILO 100 PUTA GORE...MLADIMA STE REKLI ŠTA IM JE SADA RADITI I TO ĆE I URADITI,BJEŽATI IZ ZEMLJE JER NISTE DOZVOLILI DA POVEDU ZEMLJU NAPRIJED....JHEBEMO VAM SADA SVE I SAMO TAKO NASTAVITE,ETO VAM SREDNJEG VIJEKA ODMAH IZA NOVE GODINE...LAKU NOĆ BIH... -http://www.youtube.com/watch?v=pgFJtJSGDdc
KOJI MLADI? KO SE SMIJE? KO JE GLASAO PROTIV MLADIH? ŠTA BULAZNIŠ. ZAŠTO ZA MLADE TREBA IKO DA GLASA I ODLUČUJE. MLADI NEKA SJEDE PO KAFIĆIMA, PUŠE NARGILU ILI DROGU, NEKA SE RAZVLAČE I BUDU ZADOVOLJNI KADA IM OVI STARI KOJI SU GLASALI KAKO SU GLASALI DAJU PO 2 KM ZAKAFU, NEKA HODAJU OBUČENI OD GLAVE DO PETE U JEFTINU SINTETIČKU ROBU, NEKA NE IDU DALJE OD ČENGIĆ VILE A STARI NEKA SE ZA NJIH BRINU DO GROBA. MLADI DIGNITE GUZICE I MASOVNO NA IZBORE. DA STE SE SVI KOLIKO VAS JE PUNOLJETNIH DIGLI I GLASALI POBIJEDIO BI ONAJ ZA KOGASAM I JA STARA GLASALA A NE BI POBIJEDILI VJEČITI LIDERI U BIH. SAMO DA ZNATE DA JE OVO ISTINA. NI STARI (GDJE PRIPADAM) NISU GLASALI ZA ,,OVE,, ZNA SE TAČNO KO JE GLASAO ZA NACIONALNE STRANKE. ZNA!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta zbog ideje socijaldemokratije, ali tako je moralo biti kada imaju lidera koji je uradio više za SDA od njenih mnogih istaknutih članova.
Znači Zlatko allahimanet. Izuzetno si pametan čovjek ali si netaktičan. Vrijemeje da neko mlađi preuzme vodstvo partijom.
Da se bogdo ti hoćeš ugasiti da narod ne čita tvoje gluposti.
Gdje ti vidiš komunjare? Očigledno je tvoja bolest uzela maha, pucaju te fleševi iz prošlosti. Žao mi je što ne možeš doći do lijekova.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dolazi Herceg Bosna.
Ima li gdje SDP-ovih web agenta hahahahhaahaha. Prnuše u fenjer i oni i stranka :(
Dobili su ono sto su zasluzili. Nekad sam glasao za SDP, ali dok je Lagumdzija na celu stranke necu glasati za njih. Nekad je SDP bio nosilac razvoja gradjanske BiH a danas je drustvo jednog lica.
Neokomunisti što im je Tito Bog su gori od nacionalista, a pokazali su to u samo četiri godine a narod to kaznio ko da je kuga, samo su uhljebi opštinski glasali da zadrže foteljice i šaltere gdje po čitav dan za redovnu platu klepaju jbene pečate.
Kad se sjetim kako su Bake i Avdo likovali preko FTV-a prije 4 godine kada je Silajdžić doživio izborni krah, a SDP okivali u zvijezde. Zaista je sada lijepo vidjeti kako imaju shebanu facu kad im se isto desilo. Mislim da će ih do slijedećih izbora potpuno nestati kao SBiH.
nebih ja sdp otpisao mozda je na pomolu koalicija u fbih sda,df,sdp,hdz