Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ku.va priča o poštenju
Fudo stara varalica, ko vidra u vodi se snalazi u izbornim malverzacijama a posebno u davanju populističkih obećanja tipa rudarima oprašta dug. Neki dan spominje kako će raskinuti ugovor sa pojedinim izvođačima a zna da od toga nema ništa jer je tender iz 2019 tek sada dao da se realizuje u izbornoj godini. Ko ga ne zna skupo bi ga platio.
SDA i brojanjereee haahahahah pa najveca stoka u bbrojanju jeste eS De Aaaa bHahhaha
Pristanete glasat za sda sad svi iz inata neizac na izbore pa nek jebu svoju kevu
Pa ja, vi iz SDA znate to najbolje, 30 godina nas kradete ovako...
Hahahaha sda nekome govori o brojacima,pa nema izbora koje nisu pokrali
I ja imam skrinsotovane spiskove od proslih izbora gdje su moje komsije iz cisto bosnjackog mjesta u drugim cisto bosnjackim mjestima nadgledali izbore ispred HDZ-a, SNSD-a, Capljina u srcu itd...
Jel to vase iskustvo dugogodisnje neko hoce da preuzme ?
A kod sda to modus operandi ima 27 godina🤣🤣
na prošlim izborima gloso 5 puta za sda dobijo prozore za dnevni
Sda i Sbb imaju 16 u Zenickom kantonu
Smrt SDA stranci!