Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MRŠ bando zelena. Vi ste rasturili sve i sad kmečite!
@drugi profil Ahahahah, pa sad je kao ok međunarodna zajednica i ono što pričaju. Kad Palmer kaže da je SDA zlo a vlada KS ok, onda je to bezveze, ali sad kad se Inzko popiša po svima, onda kao to i može proći... Karakterno i principijelno, samo kako SDA zna! Nooorooooood znooooo!
@drugi profil SDA iselila vise bosnjaka iz BH nego ceeetnici....
Jel ja dobro cujem? Godinama trazimo pravdu za ubijenog Dzenana kojeg je ubio sin SDA tajkuna. Godinama nas ubijaju bez kazne, i vi imate obraza sad izaci i reci da je situacija alarmantna. Ubistva gdje muz ubije zenu, ljubavnik ljubavnicu, sin oca itd se svugdje desavaju i ne mogu se sprijeciti jer ne znamo sta se u porodicama desava. Ali situacija gdje sin SDA tajkuna ubije dijete i ostane nekaznjen, e to je alarmantno!
Ma, vi ste najveca prijetnja. Samo se vi preupucavajte , sram vas bilo i poziciju i opoziciju. Nije drzava i vlast za neke narode, nema tu drzavotvornog pedigrea i tradicije. Ovaj narod nije normalan pa sve ovo gleda , isto bekani. Eno i bekani se pobunili, napali čobana (ima video na internetu).
Bahahahaaaaaa cuj ovih baba
Kakav narod takva vlast ....... 🤡💰
Sreca pa OSA nije pod politickom kontrolom
hahahahahahahaha....hahahahahahahaha...hahahahahahahaha....
Ja mislim da stranka za čije vrijeme vlasti su se desila mnoga zataškana i neriješena ubojstva, nema šta da se javlja... klan hesdea...
Inzko je vodio Handkea, odma poslije rata , da ga upozna sa Karadjicem. Interesantno drustvance, starih fasista, a istina uvijek izadje na vidjelo . Sad je jasno Inzkovo podrzavanje snaga koje unistavaju BiH !
...fake news...poluproizvodi...
Inaće, opće je poznato da SDA nije vršila političku kontrolu nad policijom i KOS-MOS službom.
Sto vas nece sve pohapsiti
Koji munafikluk.
Ono kad zeleni znaju šta znači pa dislajk, a ovi drugi ne znaju pa ne lajk, a složili bi se.
Vrhunac propaliteta je kad se SDA javi i optuži nekog za političku kontrolu, trebali su samo još malo o poštenju i istini pa da upotpune ovu magičnu i tragičnu priču.
Nooroodee znoodooe
zapravo su je preoteli iz vasih ruku pa vas to svrbi...a ta vasa policija kaznjavala starce po pjesackim prelazima kao najveci uspjeh
K**va o poštenju