Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustaski kombinat prvo da isplati odstetu prognanim bosnjacima!
A sta cemo sa 5000 ljudi i zena iz recimo Dzure Salaj, ili Hekoma, ili Velmosa, ili Fabrike duhana ili Sokola itd itd sta sa njima.
@Mujo s onog svijeta uplatiti im barem a1 njemackog 😏
Lazete opet iz SDA, tamo nema nikog osim HDZ-a pristalica.
Nemojet nas samo vi branite....
Sda trazi od vlasti? Ko je na vlasti?
@EdvardKardelj tamo je HDZ-ova diktatura.
Aaaa to SDA trazi nacin da opravda buduce unacivanje para u Alumijij,da im HDZ ne bi opstruirao vlast. Eeeeee glupani glupi, sto visi (aluminij) neka i otpadne.
Bakir Zivkovic ce ponovo skinuti gace pred Draganom Covicem. Kao i svaki put do sada. Kad ovce nisu reagovale nakon desetina velikih kompanija koje je SDA sahranila, nece ragovati ni na to sto ce po ko zna koji put uzeti pare od Bosnjaka, da spasava sumske i kamenjarske srbe. Ako nista Dragan ce bar pola ovih starijih radnika natovariti na grbacu Bosnjaka, a one mladje poslati da salju doznake iz Njemacke.
@Rabija Klasika.Munafici i Vlasi vječiti saveznici protiv muslimana.
Pravda za sva plemena koja su radila u Aluminiju!!!
"SDA traži da se vlast pobrine i za otpuštene Bošnjake i Srbe iz Aluminija." A ko je na vlasti? Kome oni to?
Pa vi ste u vlasti non stop sa HDZ-om na svim nivoima od grada Mostara, do kantona, do FBIH pa do Drzave. Vi ste najveci krivci uz HDZ sto se Bosnjaci i Srbi nisu vratili da rade u Alumin8jumu Mostar. Mrš stoko lazljiva i manipulatorska
Svi radnici obavezno u penziju, i ne smije biti manja od 700 KM.
Ma hajde mogu se strpat u onih 100k radnih mjesta
eto tako bi bilo Bošnjacima i Srbima da su Hrvati u većini.sve bi protjerali iz BiH.eto vidite kolika razlika odgoja i kulture.
netreba nikome pomagati! stotine firmi je propalo pa nitko nije pomagao! nije vise socijalizam!
SDA munafici nakon 25 godina koaliranja sa HDZ sjetili se nekakvih tamo otpuštenih Bošnjaka i Srba.Munafici će na dno džehennema.
U aluminiju ima vise kineza nego bosnjaka! Sda lazni patriote bore se za izmisljene bosnjake!