Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi se nasli da pricate o sigurnosnoj situaciji pa ovo je rezultat vaseg dugogodisnjeg nerada i pustanja migranata da nam vrsljaju po gradu.
Ma grad prodisao bez njih, vazda i u svakom malo vecem gradu ima belaja taman vodio drzavu i erdogan. Pruga se napravila dosli novi tramvaji dosli novi trolejbusi fasade se renoviraju dize se turizam u sarajevu , u zivotu nisam vidio vise turista u sarajevu nego prosle godine, za onu i njihove respiratore sto ja imam vise skole od nje necu ni da govorim. I oni ce nekom o sigurnosnoj situaciji i postenju. Da ne zaboravimo premlacivanje demobilisanih boraca
Trojka je puno obecavla, na tom . Polju nije nista ucinila.naprotiv jos je gore.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDA je upravo krive za sve lose stvari koje se dešavaju jos uvijek. Treba vremena i vremena da se oporavi ovaj grad i drzava od lose vladavine upravo SDA.
Da pogodim ti zbog sda radis fuge po njemačkoj? Imal sda u Chikagu gdje se puca svaki dan vise puta.?
TROJKA JE SAMO VASA KOPIJA
Ma više napuši te se ku.ca! Vi ste napravili i potpisali rep. srpsku, uništili reviziju i ostalo. Nabijem vas k...c!
SDA obotnica fuj
Hocemo li nabrajati nerazjasnjena ubistva u vremenu presije sda? Hocemo li nabrajati desetine miliona javnog novca koje su gospodari poljina potrosili za vrijeme svog terora? Nijedne bagro, nijedne rijeci ikada vise.
cakijas like this....
A prije trojke bilo blagostanje?
Zeljo otvori se. SDA prica o trosenju javnog novca. Svako ovako saopstenje napisano od onog odvratnog glavonje manje glasova imate.
Ovi jadovi iz SDA uopšte ne kontaju u čemu je fol. Na ovaj način se nećete vratiti na vlast, to vam ja garantujem. Sve što se sad dešava je posljedica 30g SDA nakaradne vladavine i odgajanje kriminalaca. Kupljene diplome koje koristite ne pomažu vam da budete pametni i vratite se na vlast.
KO O CEMU SDA O POSTENJU . OPUSTOSILI STE OVU ZEMLJU BAGRO LOPOVSKA
Ako ćemo pošteno i ovi sad na vlasti šti su nisu nikakav sreća i promjene nabolje nisu neke ali vas iz SDA je narodu puna kapa i bar vi nemate nikakvo pravo da solite pamet nekome. Ima li ste najmanje 20 godina da bar na ovom dijelu dgje ste vi vladali napravite zapadni Berlin a vi ste napravili istočni tako da što ste vladali vladali ste. A ovi ako ovako nastave i oni će vam se pridružiti.
Klix lego nametnute trojke, kakvi ste bijednici..
Pa ovo i jeste rezultat vaseg nakaradnog rada i zastite mafije i kriminalaca 30 godina, pa se ovi osilili.
Našla ravaku o poštenju.Nikada više SDA neće zajahati ovaj narod,sjeme vam se zatr..lo.
Potpisjuem
Vaši hobotnički korijeni još su duboko u svakoj pori našeg života. Trebaće još 20 godina da se deinstaliraju.
Evo ja cu pokusati evo vec treci put napisati svoj komentar(koji mi klix uredno brise) iako nema psovki i ruznih rijeci! Samo cu, za probu, napisati pocetak recenice kako bih skuzio u cemu je fol! Mali nepismeni zeleni...
Jupi! Klix mi pustio komentar! Nastavljam: mali nepusmeni zeleni, prije bilo kakve kritike opismenite svoje komentatore i naredite da izbace psovke i uvrede. Tek tada mozemo u demokratskom i fer okruzenju poceti komunicirati bez psovki, bez uvreda i svih ruznih rijeci koje uvijek mali zeleni upotrebljavaju!