Komentari (343)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Faruk na lijepim rijecima, pogotovo ti hvala sto si ovakvim fasistoidnim komentarom obezbjedio jos vise glasova cetvorci!
Nooooroood znooooo!
Da je više ovakvih pametnih bošnjaka u SDA nebi im trebala ničija koalicija.Nego kako kažu Slovenci Glupi Bosanci uništaju sami sebe, Sve čestitke pametnom F.Kapidžiću i mnogo uspjeha na budućem radnom mjestu. Dostanam je da vladaju gradom i Kantonom ovi ruralci kao Nikšići Mašići, i mnogi drugi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čuj radničke familije. Znači u SDA nema radnika, sve sami neardnici!
Ratni dezerter i njegova "šuplja" priča! Klix.ba je veliko medijsko zlo u BiH.
Kapidžiću bem ti sele i mamaru
Krnja verzija Izudina Bajrovica ... ko je inace ovaj j.... odakle se pojavi
Ufati se šestara i nelaprdaj
@GlasNaroda A ko je tebi dao za pravo da nekoga,ne mislim samo na g-dina Konakovica,nazivas kvazi hadzijom?
E ovako izgleda govno sa mladezom!
Eto njemu je bio SDA uhljeb Koldžo dobar načelnik koji je sa zgradom kod Hitne ruglom van svih urbanističkih pravila dozvolio gradnju radi dva stana koja je dobio u toj zgradi uništio grad Sarajevo i zagorčao život stanovnicima Novog Sarajeva a tim i cijelog Grada. Njemu su takvi prevaranti, lopovi i uhljebi dobri...SDA je jedno veliko zlo
Izgleda da je jedini uslov da budeš blizak sda stranci da budeš debil. Bez potvrde da si debil ne možeš prismrditi stranci. Ovo je strašno
Sram i stid da te bude. Ovim si potvrdio da si najgore ljudsko smeće i ološ od čovjeka.
ZAŠTO NE NAPIŠETE DA NA KOŠEVU RADI BAGER, KOPA MASOVNU GROBNICU? ŠTA NAM SE SPREMA? SVI RESPIRATORI FIKRETOVI ZAUZETI, SPREMA SE NAJCRNIJI SCENARIO, NEĆE DA ZATVORE GRAD DA IM NE PADNE VLADA ČETVORKE A BROJIMO MRTVE KO U NAGASAKIJU. LJUDI AKO OVO SE NE RJEŠI DO SUTRA IDEMO NA ULICE!!!
Taj bager sminka UKCS.
Haj mi reci kakve veze 4ka ima sto ste vi pokrali milijune na raspiratorima, što niste naručili vakcine I sto nas hebete 25 godina sa partnerima iz HDZa i SNSDa pa Bogami i SDSa po potrebi i ostalima??
Nevjerovatno je koliko je ova cetvorka toksicna i kontaminirana, da lagano postaje prijetnja po drzavu.
Ovo će biti jedan od posljednjih eksera u mrtvački sanduk GRAĐANSKE države. Sada su i zvanično proglasili zašto SDA insistira na istoj, mada je se to uvijek znalo.
Crni Faruk sta ti bi pa ti si nekad bio FGR i to za primjer takvog tipa jos dok si studirao znam te iz tih ih dana. Na koju foru su te bagra SDA kupila?
A zbog ovog o ljudima iz mještovitih brakova trebalo bi da ga svi kolektivno tuže, majku mu fašističku.
ta sda prica nastetila je samo ideji BiH a kroz to i ideji građanske BiH jer je ta ideja nama bosnjacima najpotrebnija da ne bi bili enklava.taj bakir, obicni politicki blecak pojma o pojmu nema i gura ovaj nazad nazad.