Komentari (530)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlike bakira izetbegovica...1 Prespavo rat u trzoru-kad je iZaso iz trezora,pito alije-Baboo ko je ovde na koga letio..2 Neskolovan,nekulturan,tup 3.Nema uvid u to sta rade glavni odbori SDA. 4,Sebija ga krpi i vodi glavnu rjecu SDA 5.Imo kljucnu uloguu privatizacijama u koJima je opljackana bih a radnici otjerani kucama. 6.Koalira sa svima samo da sda vlada 7. Kad je izgubio srebrenicu-reko da je osvojio centar koja je vaznija o 10 drugih opcina.8.SRUSIO KANTON SARAJEVO I FBIH!
@RedBullSaIzburg BREAKING NEWS: SIMULTANOM AKCIJOM PRIPADNICI PRIJE POLA SATA SU UHAPSILI MILORADA BARABU DODIKA I DRAGANA CIRILICU COVICA. UPPPSSS. ZAKASNJELI 1. APRIL!
@RedBullSaIzburg Za ove sto lopove brane na nacionalnoj osnovi i tvrde da im je namjesteno jer su Bosnjaci samo da proslijedim imena tuzilackog tima: Mirza Hukeljić, Džermin Pašić i Merisa Nurkić.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Narod poziva SDA da napusti bosanskohercegovačku političku scenu !
Fadile oprosti ovim ovcama
Jebe se njima za Novalića, već šta kad tužilaštvo iznese dokaze da je svime rukovodila i koordinirala Sebija? To je zapravo glavni razlog, zašto su se ovi krimosi iz SDA toliko raskokodakali. Pa neće valjda nedodirljiva šefica, alfa i omega završiti iza rešetaka. Čak se i Reis oglasio.
Sve ce vas stici SDA kriminalci. Kad tad bice ovo gradjanska drzava za sve nas. Ne znam koja ce to stranka biti ali znam da ce morati doci do promjene u samim ljudima i stavovima.
Znate vi zasto vi trazite da ga puste na slobodu, zato sto mu Bake nije stigao "da ga podsjeti" ako bi se sta lanuo o drugim članovima da je on i porodica mu u opasnosti. Kao Mafia, Fadil Bakiru i SDA ne znaci nista, zato sto SDA je napravljen da Bakir bude osiguran do kraja života, ipak ima on life style koji zivi, Babo mi napravio "Firmu ".
Ako želite rušiti institucije onda je ovo jedan od načina. Ovo je primjer političkog diletantizma i kreacija stranačkih poltrona i neimanja političke strategije vrha stranke. Deklarativno podržavaju institucije i sistem a onda njihovi članovi čine sve da to odmah demantiraju. I Reis nebi trebao svojim izjavama učestvovati u ovome jer pripadnost vjeri i jednoj stranci nije isto.
Znaci mogu da ukradem milione jer sam bosnjak,pa nisam to znao jbt...Super vijest
Danas ce sda botovi ce dobiti po 2 sendvica samo da jace pokusaju mijenjati razmisljanje naroda hahahhahahaza JADNI SEDVICARSKI BOTOVI HAHAHAHA
Neka se vesele Bosnje. Veseli se narode. Svi na stranu Tadicke, Covica i Dodika. Hajmo svi. SDA lopovi, SDA lopovi... To puna podrska Dodiku, Covicu i Tadicki jer ovaj maloumni bosnjacki narod ne zasluzuje nista drugo nego da bude rob tzv. Hrvata i tzv. Srba. Takodje podrska SDP traktorasima, raznim Kojovicima koji samo Bosnjake mogu vrbovati. Od danas neka ide sve u p.m. jer Bosnjaci bolje ne zasluzuju. Pametnom dosta
Hoce cim odsluzi kaznu 100%
LOPOVI - LICEMJERNI NACIONALISTI MAFIJAŠKI - TO JE SDA I SLIČNE STRANKE - NARODE, KAZNITE IH NA IZBORIMA - SVE REDOM
Respirati imaju sve elemente kriminalnog djela, SDA trebaka je odmah da Fadil napusti poziciju premijera i stranku. Ako mislite da je politički da je od Čovića, može i treba Džaferović ukinuti dvojne padoše ili putovnice. Bilo o kome da se radi ljudi s dvojnim imaju niz prednosti nego drugi
Prepala se maca šta bi miš moga da propijeva. Čuj zahtjevaju da se odmah pusti. hahhahahahaha
Sve bi ja vas termite,vasu djecu,rodbinu,prijatelje i vama bliske stavio na EU i SAD crnu listu.
bakire drzavni udar zaradi tebe covica dodika ili bilo koje stranke narof ne podrzava tvoje snovi narod nece praviti zastizu onima koji su se odmetnuli od naroda pvo je samo jedna u nizu od afera zasto ste sutili kada je otac 3 djece lezao u zatvoru zbog 3 metra drva tad je trebao biti narodmi bunt ne drzavni udar a ti trazis da narod zasiti one koji ne postuju dtzavu i narod jesil ti normalan drzavniudar
Sve vise razumijem Fikreda ABDICA