Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocid se i "rodio" u toj Europi, europljani porobljavali ljude sirom svijeta, sve su to europske "vrijednosti". U ime europske i americke demokratije se bombardovao Irak, Libija, Afgenistan itd. itd....
Znam, ali to nisu turske kurve niti becki stalari, znaj gdje ti je mjesto.
Ili bolje receno, europske parazitske kurve....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kruva i igara, pocele su predizborne... ajmo Bosnje glasajte za SDA, rvati za HDZ, jupiii
Imigranti su nus-pojava nekadašnjih kolonijalnih osvajanja...
I tako koalicioni partneri seru jedni po drugim i to sve dok se kolač ne treba dijeliti kad to dođe na red sve razlike padaju u vodu. Koliki majmun moraš biti da i dalje pušiš ovu priču.
SDA, HDZ, SDS, SNSD i ostale nacionalne stranke su sve iste - obicna qarina
Okle njima obraz da ista kazu kod njih je Licemjerstvo na prvom mjestu
Zato sto iza bosnjackog naroda i SDA nema organizovanih zlocina!!!
Pa složićemo se, veličanje masovnih zločina jesu evropske vrijednosti ali sami zločini nisu evropske vrijednosti no samo hrvatske vrijednosti ali samo dok hrvatska nije bila u EU.
Nisu dovoljna formalna saoćenja,priopćenja,općenja i sl....tek reda radi da narod vidi kako se reaguje. Izadjite kao Mektić na vanrfednu pressicu i opalite argumentima
Glas na izborima bi trebalo bodovati po broju zuba. Npr. imas 2 zuba - 2 boda za tvog kandidata.
Posle svega sto je ispusio, od pitanja ustavnosti proslave 09.01 i revizije tuzbe do Peljeskog mosta, covek bi ocekivao da ce Bakir i SDA stati no oni teraju dalje. Hahah teska droga ovaj tops.
Pa neće ljudi da žive sa nama. Ne možeš ih prisiliti ako neće. Jeste vi čudni!
Rvati i njihove europske vrijednosti. Genocidasi.
Narod koji je procentualno dao najvise pripadnika ISIL-a nesto prica. Tragikomedija
Bookire jebbo te otac gdje su ta 100.000 radna mjesta, dokle je stigla izgradnja HE Vranduka, kako ide na Burj Zoni, koliko kilometara je napravljena brza cesta Lašva - Travnik. Čim progovriš lažeš i zato nemoj skretat pažnju od sebe na izborima 2018 si napokon smaknut
Jebbo te vehabijsko selefijski kriminalac Balija
Jebbo te Radovan u čmar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Do Novembra to nije zločinačka orhinazcija mada ima elemanata da se tako kavlificira. A možda ni nakon novmbra. Ali to SDA sigurno ne sprječava da sa Čovićem raskine koaliciju !
kme kme kme samo kmecite.............a svi ista sranja radite.......