Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
500 miliona duga ste ostavili iza sebe, ili je nova vecina toliko neozbiljna pa da takav jedan podatak iznese a slaze? Daj Boze da se stanje u ZDK stabilizuje u skorije vrijeme, tornada zvanog SDA puno je i dan, a kamo li 30 godina.
Da narod zna koliko ste vi nemoralni i cime se sve bavite, koga ste stitili i danas stitite, kako vjeru koristite zarad svojih interesa, davno bi od vas digli ruke.
E moj Galijasevicu, prvi korak ozdravljenja SDA je da ti odes, malo pecanje, malo planina, zaradilo se. Propadanje stranke pocelo je prije 10 15 godina, ko je tad ukazivao na neke stvari bio je proglasen neprijateljem i izdajnikom, a moglo im se, samo nije trajalo kolko su mislili. Danas ti uhljebi govore, vidis li sta nam rade. Mrs.
Vidi poštenjačine koja je uništila Krivaju nekom govori o interesu. JEL TE STID GNJIDO?
SDA vjerovatno samo prepada ovime da ce se smanjit vlade budzetskim korisnicima ali ako to uradi ova nova vlada to bi bilo uzas. prosvjetni radnici imaju oko 1000 u ZDK smijesno jos da se to smanjuje
plate*