Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bola ima ko objasnjavati vise o savezu SDA-HDZ-SNSD
Bakire kontra pitanje haj ti objasni narodu sto si sa HDZ u koaliciji 25 godina
Samo SDA smije sa HDZ niko drugi ne smije odma su izdajnici hahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Čestitke gospodinu Kordiću novom gradonačelniku Mostara...
Dali im kamenjarski Srbi ponudu koju nisu mogli odbiti.
Kako ovi kamenjarski Srbi, koji glume Bosnjake, i ovi FGR-ovci bez mozga pokusavaju da spinuju. Da sad zanemarimo SDA i njihovu katastrofalnu politiku, kako su to sve stranke kamenjarskih Srba za Kordica, kako su su to sve stranke u manjem entitetu za Grujicica. A samo mi trebamo biti razjedinjeni, kad se nakon 25 godina aparthejda treba izabrati probosanski gradonacelnik.U pravu su ovi SDA botovi. Da je Nasa Stranka izdajnicki projekat . Nema boljeg primjera od ovog.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da biram izmedju SDA i HDZ, i ja bih bila suzdrzana
Ne volim ove iz SDA a tebi Irma j...... sve po spisku
Koliko laze, ja ne znam kako on moze sam sebe pogledat u ogledalo. Lazu i Covic i Dodik. Al malo suptilnije. Ovaj je hladnokrvni lazov.
Orao zove Sokola Mostar nije pao !!!.....
SDA najveći petljanci vade se iz živog pjeska Zaslužili ste da idete u zatvor
istinska opozicija ne smije ulaziti u saveze ni sa jednom nacionalnom strankom. to bi značilo samo uvlačenje i opozicije u apsolutni nacionalni koncept vlasti. ni jedna nacionalna stranka već 30 god. ne odustaje od tog koncepta što je sda dokazala neglasanjem u 1. krugu za opozicionog kandidata, a hdz i apriori odbijanjem rotirajućeg premijera. sda je da je htjela u startu u 1. krugu mogla spriječiti izbor hdz-ovog kandidata ako joj je to bio prioritet, i za to je imala priliku 2 puta.
koalicija prije izbora i poslije nije isto ova četvorka je dno dna neće sa nacionalnim strankama kažu a kasnije ipak hoće sda makar ne govori da neće
Kako klix nabija lajkove za komentare koji su protiv sda hahaha i koji su za 4. Dzaba im pomazete necete ni vi uspjet oprat kojovica i niksica. A i konakovic se treba dobro zamislit. Narod je sad na mostru vidio koji je cijl vase politike. A i konakoviceve ako je sa kojovicem.
E moj Bakire, ne postaje se vodja jednog naroda ogrtanjem kaputa kao sto je tvoj rahmetli Babo radio dok si ti sjedio u trezoru. Smijesno je i zalosno vidjeti te sa ovim pregrnutim kaputima, to meni vise govori o tebi nego jedna cijela knjiga o tvom zivotu. Covjece daj ostavku i prepusti mladim ljudima da spasu sto se spasiti da jer s tobom smo uvijek na gubitku!
Vidi ga sa onim sakoom ko prava seljačina
cirkus ..
Pa i SDA bi trebala da objasni tvrdnje da se već dogovorila sa HDZ-om i pristala na nacional izborni zakon, a Naša Stranka je ionako propala ko kauč.
Kako te ba nije sramota, pa i ptice na grani znaju da si sa HDZ-om vec dogovorio gradonacelnika...
j*bo ga kaput. Kao da na Vlasicu ovce cuva pa malo prigrno.
*ebeš ti ovu demokratiju kod nas, gdje stranke sa dna izbornog praga kroje politiku.