Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istakao je Džihanić iz SDA. Jel to onaj ministar finansija što je diplomirao u Brčkom pa ostavio diplomu na krovu auta, pa mu vjetar odnio, pa postao ministar sa lažnim predstavljanjem. Eiiiiii.... http://zurnal.info/novost/20886/otkriven-i-osuden-ministar-falsifikator-nudzeim-dzihanic
Ma dajte molim Vas. Nije usvojen rebalans budžeta 24.12.2018. (ostalo još 7 dana 2018. goine) pa će kao biti kolaps i kriv će biti neko drugi a nikako SDA i njeni partneri. Pa zašto niste predlagali rebalans ranije?
Zasto Stranka za BiH nije u dobitnoj kombinaciji? Zato sto su imali prevelik apetit. Htjeli su mjesto predsjedavajuceg skupstine za Zugu i nisu to dobili.
Mo nedooam ja vlas nikom kolabirace kaonton.Ne provodite silu mi smo vlas ođe sdoo
Je li ikad iko upoznao nekog normalnog u SDA stranci? Sve glOve od kubnog metra!
Uhapsite korumpirane službenike Granične policije BiH, Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenku Šanje zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Prepusti vlast bando lopovska....to bi SDA da vlada i da pljacka????
Sbih, sda i LS ne daju vlast ni po koju cijenu. Nije njima do građana i stabilizacije kantona vec da zavrse stranacka uhljebljenja koja su ovih dana ubzavrsnim fazama. Da im je do opste dobrobiti, za sve građane, ne bi sad kanton bio u opasnoj finansijskoj dubiozi
Koalicioni partner SDA i SBiH (slika 5, češka se za bradu) je Velemir Tanović. Molim Vas pogledajte slijedeći video (pogledajte od 1:22). https://www.youtube.com/watch?v=9DGsJnGSj-U&fbclid=IwAR0YhMiFlOzJQHBLHU-FWOLg4VvaDmyJqXEKWai0OrGg-XFrXXgrQC7kutk
Rasim Mujagic, glavni domaci izdajnik.
Neda vlast niko pa kakva god ona bila, cak i dzamijski odbornici nedaju vlast radije podijele dzemat.....
Svi na SDA ovakvi onakvi a svi glasali za SDA cak i mrtve dizali da glasaju
Nigdje ni jedne recenice zasto su odbili rebalans, niti jedne izjave bilo koga iz bh bloka. Samo Sda kmecanje su prenijeli.
Samo naprijed!