Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi iz SDA su stvaro vise smijesni, ako i ima ista u ovom istine pitamo se koliki ste vi deficit ostavili za zadnjih 20 godina od kako pljacklate i zaduzujete ovu drzavu i narod...to se nazalost racuna u milijardama a ne u milionima
Ja znam samo jednu stvar... Od kada je SDAova ekspertna vlada preuzela rad u Kantonu Sarajevo je stanje gore nego ikad. Imamo redukcije vode, plin i grijanje su pskupili pa se ljudi snalaze sa grijanjem kako znaju i umiju, GRAS vise radi nego sto ne radi... Jos da nam pocne pucati i bilo bi nam sve ko u 92.
Ma SDA stranka ce jos malo kompletna zavrsiti u zatvoru. Pa koliko oni u svojim redopvima imaju samo reketasa ili onih koji korupciju sprovode svaki dan...hahaa Zato njih i njihove uzjave da je neko pokrao novac ili pak previse trosio i ne treba uzeti bas za ozbilno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi pacenici iz SDA stranke stvarno jos uvijek vjeruju da njima jos neko vjeruje..
Narod zna, ima civilizacije i van Klix-a ;)
Ma prohujalo je i njihovo... Jedino što mi nikad neće biti jasno je zašto građani još uvijek glasaju za njih? Kada će se svijest probuditi, kadaaaa? 20 godina tapkati u mjestu, ja ne znam, zaista...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ovo je smješno, najlakše je na drugoga sve prebaciti
u odnosu na sda to je nista, mi smocak napredovali za ovaj period... sda trazi sad bilo koji nacin da dobije izbore
Koliko je deficita nasledila PD od SDA? Da li covjek moze biti toliki mazlum? da ne svata stvari koje su veoma vazne. Drzati se jedne stranke, samo zato sto jedan od njih se moli. Kakv idiotizam, jer taj isti se ne drzi covjecanstva, niti mari za svoje ovce.
Hahaha "cunami vlada " . E ko opet glasa za komunjare stvarno je nula od covjeka
svi kadrovi iz svih stranak su zavili citav bh narod u crno
SDA nikad nije kriva,proteklih 20 godina nam je sa njima bilo lijepo i krasno,napredovali smo u svim segmentima i izgradili smo pravu drzavu.Aha,jeste jeste,tako je...
Standardna politika SDA,a to je prebacivanje loptice na nekoga drugog,ali mislim da narod je ipak napokon saznao gdje da gleda,a to je u dokaze i u uradjeno,a sve nazalost vidimo,tj kako struje na ulici nema,negdje i ne vidimo.
SDA nas je evo i bukvalno dovela u mrak.U 21. stoljecu nemamo rasvjete,toliko o tome ko sta radi i kako radi.Pored svega sto su nam poukidali,sada moramo i da opipavamo ne bi li potrefili haustor.
Za jednu ovakvu situaciju,sve i da jeste ovakav deficit je uspjeh.Ali imati obraza poput SDA koji su drzavu srusili,ne samo gurnuli u deficit je stvarno hrabrost.Sramota.
Pitam ja i jedne i druge gdje su pare? Kod koga su pare? Nadalje, da vam nebih postavljao ovakva pitanja - nosite se više u lijepu p.... m......
kanton sarajevo je u dubiozama iskljucivo zbog nesposobnosti vlade ks na celu sa Zeljkovicem koji je izgleda nakon sto je unistio toplane i ostavio ih u ogromnim dugovima krenu da dokusuru i ostale javne kompanije u kantonu pa sads pokusavaju naci krivca u drugima za svoj fijasko
a najjace je...:"Zlatka Lagumdžije koji opet, u svom već prepoznatljivom senzacionalističkom stilu pokušava da ubijedi građane Bosne i Hercegovine da trebaju vjerovati njemu i SDP–u, a ne svojim očima."
NEMOJTE MI VI STOKO GOVORITI O DEFICITU SMIJEM SE KADA POMISLIM DA STE BILI NA VLASTI 20 I KUSUR GODINA BA ...NEMOGU VJEROVATI KAO DA SMO SVI NA NEKOM SELU BILI I ŠUTILI SVE JE KAKO HODŽA KAŽE I NEM ADRUGE ...E SADA BI VI MALO PRČKALI PO REALNIM PROBLEMIMA I DAVALI RJEŠENJA ZA ISTE SAMO ZATO ŠTO NEMATE VLAST I ŠTO SE POKAZALO DA SE MOŽE I BEZ VAS I DA SE UZ MALO TRUDA CESTA ,GRADI FIRME SPAŠAVAJU ,OTVARAJU RADNA MJESTA DAJE SE PERSPEKTIVA I TO SVE BEZ VAS KOJI STE REKLI O T V O R E N O DA ČETE BLOKIRATI SAV DALJI NAPREDAK BIH DO IZBORA JER SU VAS SVI NAPUSTILI I OBJAVILI VAM RAT OBJAVLJIVANJEM SVIH VAŠIH MARIFETLUKA TE PRCESUIRANJEM I ZATVARANJEM VAŠIH ZASTUPNIKA I PREDSTAVNIKA...OLAKŠAJTE SEBI ZATVORSKE KAZNE I PRIZNAJTE NEĆE VAM SE NI POLA OPROSTITI STOKO DEGENERIČKA DEBILOIDNA I NEPISMENA...NEMOJTE MI SAMO VI GOVORITI O DEFICITU I UPRAVLJANJU DRUŠTVOM VI STE SE POKAZALI I ZA SVA VREMENA DOKAZALI DA NEMATE NI TRUNKE SAVJESTI OSIM ZA SVOJ DŽEP...NABIJEM VAS STOČARI
Ja tih vjernika........... kriminalaca......i ublehasa....
gospodo iz sda.a sta ste vi za 20 godina uradili ako su ovi to za 2 mada jos nije potvrdjeno.ne sjecam se da je iko od vas svoje milijardske dugove davao u svojim izjavama ?