Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte samo vi o moralu plz
Velika panika je uhvatila BH blok-atore kao izdajnike i neprijatelje BiH, te Narod i Praydd kvazi botove, clanove i funkcionere, jer znaju i potpuno su svjesni da ce uskoro izgubiti vlast u Kantonu Sarajevo. Sve direktore i clanove upravnih odbora nova vecina ce smijeniti i postaviti umjesto tih nepismenjaka i ratnih zlocinaca, dostojne predstavnike, obrazovane, kvalifikovane za posao na koji ce biti rasporedjeni. Zbog toga ti SDP/NS/NiP nepismenjaci ovako pisu i bale po portalima.
A ni o vjeri.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
REČE OVO MORALNA GROMADA- SDA.HHHAHA
Zar Bakir izdajnik ko i babo mu..lopov itd. ima obraza pricati
aaa to Bakiru nije novac na prvom mhestu? Da ima obraza poklopiobi se..
Vratio se Konakovic sa Hadza i pravo u granap kod Hame. Hamo se obradovo veli doso Elmedin da plati dug. Kaze Dino : "Hamo sta pise tamo u tefteru?" Veli ovaj "Dino 322". Kaze pisi Hadzi Dino nek se zna ko je Hadzija".
SDA, DF i SBB rade pravu stvar. Ne daj Bože osloniti se na balerine i vehabije iz NS-a i NiP-a kojima je država samo dokle ide tramvaj. 🇧🇦❤️🇧🇦
Ovo isto kao da Dabić priča da je Hitler bio loš čovjek.
Konakovic je ublehas, neko ko nikada nece dostojanstveno podnijeti poraz. Od cjelokupne vlade jedino se mogu pohvaliti ministri: Mandic i Steta.
Reče SDA!!!! Ha,ha...
Serem se na sda vjeru
Teško da možete očekivati neki razložan komentar ovdje kad su se portali pretvorli u pozornicu na kojoj ''igraju'' junoše političkih stranaka koji odrađuju dnevne zadaće dobijene od stratega za PR i kosovske-udbaške poslove ( SIPA/OSA/SIS/BIA/CIA) x 3. Ne mislite da treba čitati šta pišu:'' begovske sablje, kandžije,begovsle čizme, pošteni bošnjanin,dževsudin, dževudin., bošnjačka bosna.PS: Bitno je da su nalogodavbci odradili''bulevarđije'' ima 2 dana.
Kako vas nije stid obmanjivati javnost Spinovi vam nece pomoci . Narednih lokalnih izbota pdate ko kruska.
Ja ne znam da li ste vi u SDA normalni. Pa ljudi moji jeste li nabavili trafiku na carsiji za 250 hiljada KM? Jel to vjerski i moralno? Hajd mi samo to odgovorite. Bilo ko nek odgovori.
Hahahaha pa ta cifra malo vise od vaseg kioska famoznog :)
Sda=principi+moral
Isto kao i vama iz SDA bitne funkcije, fotelje i pare. Samo jedni na druge zbog stolice da barem znate nešto raditi osim krasti dobro bi bilo. Vama iz SDA je to jača strana, a oni koji glasaju za vas i ostale ni na mapi. A vi koji spominjete vjeru najmanje o njoj i znate sa bilo kojeg aspekta. Vama je vjera i nacionalizam bitni samo ako mozete sta da zakuhate.....
Pa sta ocekivat kad je covjek zavrsio SDA univerzitet