Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto ti je to. sda ili sbih
sda = turbo folk verzija koza nostre...
Stranka je uvijek ispred naroda i države, reče ovaj fosil podmukli kriminalac.
Scena kao iz filma “Kum”. Prava izdajničko-kriminalna organizacija.
Koliko je tezak transfer ova dvokica kao oni koji su se pridruzili ustasama 1945
Svi vi koji ste glasali za ovu dvojicu sarlatana, ubijte se!
Ja seljacki, primitivni i kriminalni faca 🤮🤮🤮
sda ko Real Madrid jbt
Ovaj bakeni kriminalac gleda kako mali kriminalac javno vara svoje glasace. Scena kakve nema ni u filmovima. I za kresube glasace bakreni kriminalac je olicenje dobra, postenja i napretka.
Nije ih tesko prepoznati po pajkama.
Nikad više, SDA ne može vratiti povjerenje naroda, pogotovo sa Bakitom na čelu, kriminalci sve na pozicijama, nego onaj šup.. Semir Efendić, krtica, kao trojanski konj, lafo otišao iz SDA a sve zajedno rade, nema više ništa od SDA, voz
Kazu da je ovaj Hasic svaku vece na konaku kod Hodje.Spavaju pod istim jorganom.Ponekad Hodji i noge opere prije spavanja po dobrom starom Bosnjackom obicaju.
Sad je najbolje u SDA se uključiti odma budeš premjer.Prije dok su bili jaki ne možeš u skupštinu ni primirit.🤣
SBIH ce tek da poglaba sledece izbore!!!
Repriza Dva Papka!
ne bi mogao uci ni u jednu stranku bez jasne ideje u svojoj glavi o tome kako mogu da unaprijedim svoje okruzenje. Lijepo je primiti platu, a ako je primas da bi unistavao svoje okruzenje, e onda stvarno moras biti poremecen.
nije mogla veca seljacina doci u stranku hahaha
Zakonski regulisati da mandat pripada stranci.