Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objavite rat rusiji i pokazite zube :)
Sta kaze babo Erdogan hocel osuditi izjave Rusije i stati u zastitu Bosnjaka kao sto to Rusi rade za Srbe (rezolucija u UN...) ? Bas me interesuje kolika je ta ljubav brace Turaka.
@Chiwwi Komentar ti je neumjesan. Nije Turska pod sankcijama... Jasno da ce se Turci poceskiti po d*petu od silne ljubavi kao i za vrijeme rata . Zelim samo da ukazem ovim nasim tupoglavcima kolika je ta ljubav al SAMO NA RIJECIMA.
Istjerat govna odma iz BiH
leopold ranke,nemacki putopisac,u svom delu iz sredine 19 veka,srbija i turska,svedoči da je vojska husein kapetana pevala da odlazi na kosovo ravno,gde im stari slavno izginuse,carstvo izgubise.itd dokaz da su poturice iz 19 veka,itekako bile svesne srb porekla.cak je husein trazio od milosa podrsku a milos ga izmanipulisao kao volinu i od sultana,dobio na upravu loznicu koja je do tad,bila saraj pasaluk,pod upravom bosne.
jel to supcic izjavio
Istjerati pijano djubre iz BiH.Dok BiH vlasti dozvoljavaju svakom govnetu da prica protiv najveceg organa drzave a samim tim i protiv drzave nikad mi naprijed necemo.
muslimani(poturice,bosnjaci,turci)su vecina postali u podrinju tek 1804,gde su turske vlasti planski naselili,poturice izbeglice iz srbije,koje na zalost,pobegose crnom djordjiju.
odmah uputiti protestnu notu, onda preko institucija sankcionisati ambasadora ivanova zbog omalovažavanja ustavnog suda i udara na suverenitet i integritet države u kojoj je ambasador, te ga proglasiti personom non granta. SDA tako se štiti država a ne nekakvim lajanjem ko incko. niko se više ne trza na izjave
@drinsky1 Na ovakav isti nacin su se velikosrpski nacionalisti pripremali za ratove '90tih, optuzujuci druge da zele oruzani sukob, pod izgovorom da se trebaju pripremiti na odbranu od drugih zapravo su pripremali agresiju i zlocine u hrvatskoj i bosni i hercegovini.
Da je doticni gospodin SDA imao mudrosti i politicke vizije, trebao je prilikom sastanka sa Dodikom na temu oko usaglasavanja MMFa predloziti dva uslova: referendum i Bosanski jezik, a ne da zajednickim novcem placamo ovu farsu od referenduma. Bez MMFa bi doticni bio na koljenima, a ovako se bavimo sa stvarima koje su mogle biti rijesene u polaznoj fazi.
@Separatista - malo vise pristojnosti, a sto se tice para, statistike govore mnogo vise
Negodovanje je jedino što smijete uraditi protiv Ivancova.
Smeta muslimanima krsna slava RS a ne smeta im kad im djeca u skoli pjevaju svetom Savi. Licemjerje.
nesmeta milijardi ipo muslimana nepismeni, nego smeta svim građanima BiH svih vjeroispovijesti nad kojima je tzv RS izvršila sve za šta joj se ratnom vodstvu sudi i presudilo, a taj dan je simbol početka svega toga. kako bi se Srbija osjećala da je dan državnosti Hrvatske na dan otvorenja Jasenovca
@Federalac2000a Bas nas briga koji ce biti dan drzavnosti Hrvatske. Njihova stvar i najbolje bi bilo da bude nesto u vezi NDH.
..sjećam se kako je silajdžić, kao antiustavni mvp srbih, nedopustivim ocijenio mesićevo "obavio sam poso, sfrj više nema". svi se sjećamo...
@gasilec1 ...ustav sfrj nije poznavao mvp federlnih jedinica. klipane :)
gotovo 80 posto teritorije isključivo srpskom---LAZ Srbi nikad nisu kontrolisali 80% BiH
najvise je bilo 66- 68%
Pa valjda znas razliku izmedju obiljeziti 80% teritorije i kontrolisati isti procenat, kada je izglasana paradrzavna tvorevina 80% su obiljezili kao Srpsku i krenuli su u ciscenje tih 80%, ali nisu uspjeli, valjda si isao u skolu, izgleda da nisi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbi su Turkocigani i ne mogu oni daleko otici!
sto ne govoris ilirskim Srbine ?
t.j. nesrbine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)