Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je stranka koja je više zla učinila Bošnjacima i od četnika u WWII i od četnika u staša u zadnjem ratu. Više i od Draže , Bobana , Miloševića , Karadžića i Mladića , Tuđmana skupa
@The Maniac 1987 SDA je SrBska stranka iz Smedereva . Ali se izborila da ti mozes sada da kenjaš po KLIXu i da ti i dalje u pasošu piše drzvaljanstvo BIH . Ne budi nezadovoljan !
@komunjaroSjekOpet .... bravo , bravo , bravo .......... ćopavi bravar koji je muslimanima 1974 godina omogućio da se izjašnjavamo ko Muslimani a ne kao Srbi i Hrvati, a potom i kao Bošnjaci .... bravo , bravo , bravo
30 godina ljudi se bave samo kadrovskom politikom. 30 godina se samo brine o tome da podoban mora biti kraj vruce peci ( citaj blizu para ) 30 godina se samo gleda kako da se sto vise ukrade i da se sto manje odgavra za to. zato im je bitno imati svoje ljude svugdje . minstarstva , vlada , sudstvo , policija ...a zemlja propada i narod nestaje . jos malo i laku noc .
Čovjek koji je optužen po više osnova ali prije svega za TAL-go vozove treba postati zamjenik ministra. I to mi Bošnjaci trebamo prihvatiti bespogovorno, jel ? Misliš da narod ne zna koja je vaša ''konekcija i mreža'', misliš da je naropd lud? Ničija nije do zore... Ti sa 6.500 KM na bankovnom računu i stanom od 56 m2 kako se voliš hvaliti.
opa Branković će da nam gradi puteve (po zakonu), kad nas sad krene (po zakonu)....
Bske care štampaj nam pare
Doci ce i iduci izbori,a ovi se jos nece sabrati. I tako jos jedan period u kojem se nije desilo nista
Poštujem demokratiju ali gospodin na slici, obično ga tituliram sa prvorođeni-nasljednik od milja moj Babo je, moj Babo je, je svjetlosnu godinu daleko od demokrate. Čovjek koji sam bira, predlaže, smjenjuje članove GO, predsjedništva, savjeta SDA. Čovjek kojega na plečima nose građani BiH, prvenstveno Bošnjaci, a čuvaju ga: MM, halkri i minderaši, čelična garda uposlenika JP, JU, administracije i uprave na svim nivoima.
@Hamoponovouredu Naravno da ovaj moj post na čekanju kod administratora.
Kad ce generalni sekretar Amir Zukic izronit ispid tepiha i sjesti na neku odgovornu funkciju
Ponovo ispod tepiha izvukose cuvenog Brankovica jer su procijenili u glavnom odboru stranke da se je prasina slegla nakon svih procesa i procedura koje Baketove sudije zamaglise sa izjavim sve je po zakonu
Fujjj
moguli ja 😂😂
Lopovi.nikad vise necete dobiti moj glas!!!
KRUHA i IGARA za glasačke OVČICE ! A BiH TONE li TONE ! Od 190 država BiH je na mjestu: • 184 po brzini otvaranja firmi • 173 po dobivanju građevinskih dozvola • 141 po plaćanju poreza • 96 po registraciji vlasnišva....... a u zadnjoj godini iselilo se oko 175.000 građana ! Na testitanju mladih PISA BiH zauzela 62. mj. od 76 testiranih ! A za dvadestet godina izgradili su samo 100 km AUTOCESTE ! HAJDE o gore navedenim REZULTATIM GOVORITE !
Sifet Podžić ... jel' to onaj jaran Nikole Poplašena
sve tvornice unistili i opljckali . Narod rastjeran a mrtve jos nismo ni izbrojali ni izvadili iz zemlje . sve su srusili ali su sebi kuce i vile napravili .
Mrzak si mi čovječe postao. Napravio si sebi da te narod pljuje po ulici. Sve zbog vašeg lopovluka.