Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISAM SE OVAKO NASMIJO OD KAKO MI JE NENA UMRLA
Ma jeftin predizborni trik da pokupi nanjeftin način političke poene od torovski ovaca. Bookire jebbo te on kojeg spomijnes kako vi bando mislite poboljšati život napačenog naroda
@Realno25 . . . . . U pravu si, bit će Bosne i Hercdegovine i poslije Bakira . . . ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
od 1991 godine se oni drže za ručice. punih 27 godina. samo pred izbore se ne mogu. za mene je SDA i HDZ jedna stranka, sa tačno definisanim teritorijalnim ovlastima, podjelom vlasti i upravljanja javnim preduzecima. svaki put kad se da glas SDA to je ujedno i glas HDZ, i obratno. nikad nisu bili na suprotnim stranama jer je to nemoguce kad si jedna stranka. ko fol koaliraju, pred izbore se svadjaju, predstave za narod furaju da su to 2 stranke itd. 27 god nas handre jedni pod 2 naziva.
Sve je to lijepo napisano samo je ogromna steta sto je to diktirano generalnom sekretaru SDA Amiru Zukicu prevejanom kriminalcu!!
Namaknem mu gospoju...
Namaknem mu gospoju...
Ako, zaista stojite iza ovih riječi , nikada više ne smijete biti u koaliciji sa kradeZeeeom, tj štovateljima UZPe... Logično bi pitanje onda bilo , kako dalje ...ali to je onda pitanje za MZ , koja je ovakve naci-politike i ospade sve ove godine trpila i ohrabrivala svojom inertnošću .... Trebalo je davno raskrstit sa tim....recimo kada se pojavila Antina samouprava..
Pa dobro ako nas ovaj zucko jedini brani nismo bolje ni zasluzili. Niti jedna stranka koja sebe naziva gradjanskom ili pak ljevicom ne progovara niti reaguje sto je bas cudno. Jedini koji je nesto komentraisao je onaj zeljko Komsic dok Radoncic Nermin Niksic, KOja i ostale stranke sute. Da li se slazu sa Covicem . ili cutanjem odobravaju .ili je posrijedi tolika mrznja prema icemu Bosnjackom pa se ovakvim likovima pridruzuju kao sto je Covic i Dodik. Vrijeme ce svakako sve reci.
Političke koalicije ne smiju biti vječni politički savezi, kao što je kod nas na djelu punih 27 godina. Kada se to shvati bolje ćemo se međusobno uvažavati! Kada stranke shvate da mogu izgubiti izbore, biće puno odgovornije prema biračima.
UZP-ovac Covic nek pokusa preko Dojclanda nesto izvuci , Bosnjaci slusaju Ameriku koja je jasno rekla da sa teroristima nema pregovora😁
E sad dragi moji gradjani BiH da vidimo sta ce te poduzeti protiv ovog covjeka koji vas naziva teroristima a zivi od naseg poreza,funkciju ima zahvaljujuci drzavi "terorista" ...Dali ce te mu i dalje dozvoliti da vrsi bilo kakvu funciju u ovoj drzavi ili ce te protestovati protiv istog? Ako nista ne poduzmete drage nase "patriote" sram da vas bude bolje ime niste ni zasluzili.
Jeste vi rvacki ili bosansko-hercegovački portal ? Osim ako nije direktan citat koji pimpek koristite rvacke gadosti poput "promicatelj' ? Nadate se da će vas Kolinda zovnuti na domjenak? Ili vam se podkrala omaška ? Uozbiljite se.
al Čović je u pravu... fašizam, rasizam, ksenofobija, sve je to iz Evrope izišlo. Divljaci u Americi i Africi nisu znali za to, niti za etničke sukobe, kao ni divljaci na Balkanu, dok ih imperije nisu naučile da se mrze. To su evropske vrednosti, između ostalog.
Samo kod nas "upravnik" države priča kontra države. Pa pobogu ako ti se ne sviđa ne uzimaj onda pare od nje, idi gdje ti je bolje. Uostalom, gdje ima da je bivši zatvorenik na tako visokoj političkoj poziciji? Pa u BiH, naravno.
Samo gradjanska BiH. no nacinalizam. samo covjek.
vidi muslimana vidi muslimana sve postenjak do postenjaka
…Piše ti El Bake jedan patriota koji je do jučer bio spreman poginuti za svoju državu, a sad molim Boga da ona nestane…Nikada Bake nisam razmišljao da odem, a sad mi je to jedina opcija za egzistenciju i opstanak…Znaš li ti ljudino kako je ići u školu dnevno po deset kilometara pješke pa onda 40 kilometara autobusom,i to ako imas para za mjesečnu, a bude, pozajmi se,odradi na njivi ta mjesečna pa se onda uči… I tako 4 godine srednje skole,6 godina Fakulteta…
Znaš li ti Bake kako je dan provest sa dvije marke,kako je živjeti od socijalne pomoći, a završiti medicinu i postati doktor medicine koji je ovdje,u ovoj tvojoj avliji, samo tema za zezanciju,za ismijavanje…Onaj ko nije ucio i ratovao taj sada dobro živi…Ti si Bake to omogucio…Znaš li ti Bake kako boli nakon svog tog mučenja i učenja sjediti u kući,biti na birou mjesecima,dok TATINI sinovi, koji su bez mučenja, vezom i novcem, završili sada rade i liječe takve ko tebe…
Da Bog da vas Bake takvi liječili čitav život… Znaš li ti Bake šta znači dva sata spavanja,šta znači ispit bez štele,bez stranke,bez novca,znaš li kako je boljelo to sve,a zbog čega,da bih bio danas na tvome birou…J… vas Bake vas vitalni interes kad mi nedaš osnovno pravo na život i na egzistenciju…
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tako je to kad je "promicatelj evropskih vrijednosti" nacista.