Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ga je lijepo sijedi starac opisao i formulirao!
@ScepanMahleni Obično kmečanje senilnog starkelje.
oni njega da su htjeli smijeniti smijenili bi ga. nas su ostavili sa nacionalistima da ih ucimo demokratiji. stoka je to teska on misli potpisali ugovor sa merhametom pa moze danas vako sutra nako. koji debilizam majko mila. srbi ne znaju za zakon takav gen.
Svi Mileta čitaju kao Veselu svesku. Schilling za razliku od ostalih traži i akciju.
gosp. Schwarz , Vi sigurno znate da se bliži kraj Kosovskog " pitanja" , i to Srbi znaju , i zato ovakve reakcije , a ponajviše Milojka , jer je on od strane " majčice" dobio zadatak da sve minira...svojim ublehaškom izjavama.. Naravno , Ameri sve drže pod kontrolom i čim se objavi vijest o Kosovu , oni dolaze ovamo na konačno pospremanje... A, onda neka dodo & špirke vide šta će i kako će , ...!
hvala za ovu fotku, uijek sam se pito kaka je razlika između produhovljenog lika i obične sirovine.
Ko da ga opozove? Horda primitivnih nacionalista koja ga obožava. Jer nema veze što žive ispod granice siromaštva Dodik je srpski vitez koji brani bedeme srpstva. Obrazovanje, napredak, plate, ništa to nije bitno. Bitno je samo da se o srpstvu priča.
indikativno je da ovo sto je rekao covjek koji se (danas) ne pita, vrlo dobro znaju oni koji se (danas) pitaju...
Ovo kao da mu je Bakir pisao tekst,a ovaj se potpisao. Iste fraze,ista prica,isti neprijatelj za sve sto ne valja u BiH. Njegove krivice nigde. Jel i RS kriva sto Federacija ne moze da konstituise organe vlasti?
Zakleo se Dodik da će zastupati interese svih građana BIH odmah poslije Toga je dao izjavu da zastupa interes srbskog naroda u presjedništvu znači odmah jedan razlog ja hapšenje
svaka mu je na mijestu. Ja to govorim otatko je ovaj izabran. Ako bilo gdje u svijetu ne prizans drzavu ili radis kontra interesa, krivicno si gonjen. Samo kod nas to nije slucaj.
Shwartz...lako je srati i prodavati knjige....sta bi sa konkretnim koracima
kad? eh crni novčiću, kad?
Dodik ima dijagnozu. Sizofrenija, ono sto postoji on kaze da ne postoji, ono sto se desilo, on kaze da se nije desilo....on vodi sizofrenu politiku koja nema dodira sa stvarnoscu.
Da li je gospodin Dodik javno pročitao zakletvu kada je postao član Predsjedništva? Da. Za svaki istup koji se kosi sa onim na šta se zakleo treba ga prijaviti!
To je vojvoda,četnik.
Vučić: Kosovski Albanci zaplenili 16 kamiona sa robom za Srbe. A DZe je sad 'sednica saveta za nacionalnu bezbednos' i te fore magare jedno?
@Karim pa kad su probali ilegalno ući na Kosovo!
To je tako kada su nam navukli ludacku kosulju pa imamo tkz predsjednika koji BiH mrzi najvise na svijetu kao njen vecinski narod( koga su pokusali ISTRIJEBITI), i od te drzave koju beskrajno mrzi ima basnoslovnu platu! ZALOSNO!!!!
Sta ovaj starac palamudi,kad je isti kao Incko.Dok je bio njegov mandat nikoga nije smijenio isto kao ni Incko.Najvise su radili Petrich i Peddy,Peddy najbolji bio...