Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je bolje od punih vreca glasackih listica.
Ko je upratio konobara i politicara nek mi se javi
Smidta treba tuziti za Rusenje Ustava..u izbornoj noci je obespravio citav jedan narod Bosnjacki
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joooojjjjj hocu li dozivjeti normalan zivot ikadaaaa
Upravo zivis normalan zivot.
Hoćeš, kad prosviraš tu turbo folk ćurtu sa kalibrom 7,62...
Stize treci entitet na finjaka
Ballijanderi retardirani ne kontaju da je Šmitler u suštini ovim izbornim pravilima prepustio Dodiku i Čoviću CIK i da ih se više ni za šta neće pitati. Uvijek će štimati izbore i sebi postavljati trojku koja je agentura Beograda i Zagreba. Bošnjaci se neće pitat ni za suhu šljivu. Dok dođe Balliji iz Glave u Guzzicu shvatiće da je i izjban i bos i go..Ubjedljivo najgluplji čopor planete. Lakše im je metar u dupe nego milimetar u glavu.
U biti ono što je rekao i Slaven Raguž
Prvo treba detaljno protabiriti izmjenu po izmjenu, pa tek onda komentarisati za i protiv. Nasem narodu napacenom ne treba znanje da bi dao svoj doprinos i to je sad evidentno. Sumnjam da su i politicari upuceni, ali odmah su poletjeli da se izjasne i ne sloze. Ebo ti nas sve kolektivno!
Cuj fer izbori! Pa sto ni jedna zemlja u Evropi ili Amerika nemaju glasacke masine?
Bošnjaci ili će istrijebiti svoje kvislinge na isti način kako to braća albanci rade ili će nestati.
Dragi " krvza.." ti si definitivni umni bolesnik!
Samo lopovi mogu biti protiv ovoga, to je jasno, nikome se ne ide u zatvor
Il ja nešto ne kontam ili se ljudi protive digitalnom vrojanju glasova ? Jel problem u tome da se ne mogu krasti glasovi ?
skenere je trebalo iznajmiti i uvesti ih na svako biracko mjesto i trebao je smanjiti broj birackih mjesta...osim toga izbori bi trebali biti tako organizovani da se moze glasati i unaprijed odnosno glasanje par dana kako bi sto veci broj gradjana dao svoj glas al to se radi u zemljama gdje se izbori ne manipulisu
Koji ce ovo cirkuZ biti😂
Smidta treba tuziti za Rusenje Ustava..u izbornoj noci je obespravio citav jedan narod Bosnjacki
Imaju druge zemlje koje su kupile i nudile se da nam iznajme za izbore znači problem riješen za 10 dana oprema je tu. Današnja omladina dobro poznaje tehnologije par hiljada kadrova se može obučiti za mjesec dana. Eto riješen problem. Nema tu hanovanja ako ide blockchain tehnologija i 4G preko SIM.
😂
čekajte još malo pa kad vidite kome je cik pripao nećete pozdravljati šmitove odluke... ali nisu Bošnjaci za visoke politike, obično bivaju nasankani.
kmeci idiote
Svaka masina ima neki problem, neko pametan ce to uociti.
Ma dovoljna samo ona masina gdje stavis palac a ona te prepozna! Nema mrtvi glasaju, nema glasati 10 puta!!! Meni dovoljno, jer je to cca 10-15% manje glasava svakoj od 3 nacionalisticke steanke!
Ovo ce biti hakovano u roku od odmah.
HAHAHHAHAHAHAHA TJESENJE LVL EXPERT