Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Bogati i guzovaa ti, gdje si bio kad je HDZ-a blokirao 4 godine. Kad skinete pobjednike iz hrvatskog naroda i srbskog naroda HDZ i SNSD onda možemo pričati i o skidanju najjače Bošnjačke stranke ili želite to na silu uraditi ali i to nosi velike rizike. Sila nije Bogu mila.
Dudlaj ga, slugo Zagreba! 💪👊👊
Samo radi svoj posao Herr Schmidt. Ti vise Volis ovu zemlju od pojedinih sitnih piljara iz Trezora. Uradi sve samo da idemo naprijed. Dosta nam je stagnacije radi ljudi koji se neznaju I nece da se dogovore.
dvolicnjak licemjerni. HDZ može blokirati, čak se i nagradi za to a sad kad SDA može da blokira e to ne može...ne bi me iznenadilo da im pokuša ukinuti u DN i pozicije.
OČITO DA JE KOLONIJALNI UPRAVNIK IZ AA SLUGAMA IZ 8-KE DAO MIG: SAMO VI RADITE NA USPOSTAVI VLADE, JA ĆU SE POBRINUTI ZA EVENTUALNE SDA BLOKADE. TAKO DA NAM MALO POSTAJE JASNIJE ODAKLE ONOLIKA SIGURNOST ONOG ŽBIRA ČAMPARE DA SDA NEMA NIKAKVE ŠANSE DA BLOKIRA USPOSTAVU VLASTI. DAKLE, MEHANIZMI BLOKADE PREKO DOMA NARODA VAŽE SAMO ZA HDZ I SNSD, NE I ZA BOŠNJAČKE STRANKE. TAKO TI JE KAD TI KRSTAŠI UREĐUJU DRŽAVU OD DEJTONA DO DANAS.
Prije nego je došao u Bosnu održao simpozijum gdje je Bosnu nazvao " muslimanskim ostrvom" u Evropi https://www.klix.ba/vijesti/bih/skandalozne-izjave-o-bih-na-schmidtovom-skupu-u-njemackoj-ko-se-boji-muslimanskog-ostrva/210907121
U prevodu...dzaba vam SDA krimosi i 15 delegata...
Dzaba gubis vrijeme i primas platu, dao si poluge kocnicarima da jos vise opstruisu i blokiraju donosenje bitnih zakona i pravila. To Covic i Dodik nece propustiti. Ice ti prica sa punim ustima a fakticki se nista ne desava. Dodika u ovoj fazi interesuje imovina pa ce dalje, Covica teritorijalna jedinica(treci entitet) pa ce dalje.
A DO PRIJE TRI SEDMICE ČOVIĆ JE GOVORIO DA ĆE U KOALICIJU SA ONIMA KOJI DONESU 13 GLASOVA U D. NARODA JER SU TAKVI LEGITIMNI. SAD KAD JE VIDIO KAKO OD KONAKOVIĆA I NIKŠIĆA DOBIVA LAHKO SVE ONO ŠTO NIJE NI TRAŽIO - SADA NE ŽELI NAZAD. ISTO JE I SA DODIKOM , OSOBITO NAKON SASTATNKA SA KONAKOVIĆEM NA K. UTAKMICI. DODIK SAD ULTIMATIVNO GOVORI SAMO 8-RKA. NA KONCU ĆE SE 8-NI SILNI 8-Ni PROGRAMI POKAZATI KAO 3. ENTITET I DRŽAVA RS.
Tek ćeš da vidiš kakvo si njesra napravio
Molim te Schmidt ucini sve da SDA se ne docepa vlasti. Hvala unaprijed.
Precjenice naš sad him sve blokiruj. Nedaj him da napravevlast bez SDA.
Ovaj lik je Bavarska seljačina, dolazi iz mjesta Obernzehn gdje nema ni jedan semafor niti jedan stranac..on če nekome davati vrijeme.. vidjelo se sa videa iz Goražda da je radikal.. lik nema pojma šta je multikultura
vjeruj ako napravis jos jednu akrobaciju protiv Bosnjaka eto Nas pred tvoja vrata.
Ti si kod Bosnjaka popusio.Mozes ici umalo si izazvao sukob.Zagrebacka kurvo.
Ahhhaaahaa...!.Sad če Šmit i kompanija iz eUa morati da pokaže svoje pravo lice i srivene namjere :..jesu li za tkz. legitimno predstavljanje ili evropske reguleee...? Nema treče...
Dragi her Smit, hvala vam, prodaja Kinder jaja u protektoratu utrostrucena... Vas Ferrero SpA