Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba tebe u zadrugu kod mitrovića
Car Franjo uzeo fursata samo tako.
sad postaje zanimljivo,ulazi se u miletov tor
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imovina je DRZAVNA!!
Čija je država???
28 klosara misli drugacije. Rata ce biti opet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opasan u izjavama, vidjecemo koliko u stvarnosti.
Tvoje nebuloze i uredbe Bosanci sa zgrazanjem odbacuju....
Ti si ovdje došao samo da proguraš odluke koje idu u korist HDZ, nije tebi do funkcionalne BiH.
Covjek otvoreno radi za interese stranih zemalja i nikom ništa.
Ovaj će.poluditi sa nama. Bošnjaci biraju hrvata, Hrvati biraju jednu stranku jer Bošnjaco biraju Željka.koji je Hrvat. Srbi vole Ruse i izdaju se u njihovu pomoć a.mrze Šmita. Šmit im.kaže kroz redove da će zaustaviti investicije u RS- srbi se nadaju Rusima ali.oni ne investiraju u RS već Nijemci i Austrijanci.
Hajd sad budi.pametan.
Da nije stranaca, morbidne nacionalisticke struje bi uz regionalnu pomoc inicirale gomilu budala za rat. Nas mir ima veliku cijenu. Debili pod protektoratom. Trebaju Visokog. Sirom svijeta bilo ratnih stradanja pa se ljudi okrenu dogovoru i boljem zivotu. Ovdje vazda usr.na napetost.
Ma Schmidt hajde ti fino u Hrvatsku mislim da tamo vise pripadas nego ovdje pa ti njima tamo nameci sta ti oni kazu
Mozes to Her Shitu pricat sada sta hoces. Pokazao si pravo lice. Dzaba pokusavas skrenuti paznju providnim fazonima... Provaljen si i tek ces sada vidjeti posljedice svojih odluka!
Vjerovatno češ im sve prepisati CARE, hoću reći klošaru
Hajde BA. Katolibani nisu isto što i demokršćani. Uostalom ti si protestant. Ali između mundžosa I katolibana ipak biraš katolibane. Lafo neprimjetno.
kad dodje u RS snimiti ce film o Schmidtu zvat ce se kad krmci utihnu
Ko god misli da Šmit nametnuo izborni zakon za korist HDZ-a treba otić na CT. Pogledajte video i vidjet ćete da je čovjeku smiješna ova naša ciganska politika i da su ovo trivijalne stvari koje su date nama da riješimo. Usput, mislim da je Senad malo popio :)
mrsh..
Nekako me ovaj likson podsjeća na SOUTH PARK, jel' i vas?
HDZ je dobio sto je htio ...Smidt je svoje Oredenje iz Zagreba unovcio..