Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta reče onaj iz mase: Du Šlafen, nix Arbajten .... Bravo.
hvala ti...
to brate Hahahahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma bravo Herr Schmidt- 35000 E plata a nista se ne radi.Nije lose a?
Šta on treba? Čovjek vidi da i bošnjački "lideri" učestvuju u rušenju države i sad on treba da nešto se pravi pametan. A narod koji kmeči izabrao te " lidere"
Nece nama svabo praviti drzavu, pritisak na pravosudze, sudije tuzilastvo, da formira predmete i kazne za organizatore neustavnog dana, pa ako im nije mrsko po cijelu godinu hodati po sudovima i placcati kazne neka organizuju sta hoce.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko ovog dovede u BiH, koja greska od covjeka, uzas
E moj Smuthiiii
Riješite stvar ili će srpski narod se svesti na minimum
O vjernici, ne uzimajte za zaštitnike jevreje i kršćane! A njihov je onaj među vama koji ih za zaštitnike prihvati. Allah usitinu neće ukazati na Pravi put ljudima koji sami sebi nepravdu čine.” (El-Maide, 51.)
i ovaj Schmidt trazi Pcele i Med po Bosni
Uradi nešto korisno.
Bake šuti..ne oglašava se
Govorili su nece biti rata nece pa samo odjednom pocese barikade po gradu…
Halo celavac, jel i ti imas platu sa sest cifri ko i gospodin zabrinuti prije tebe..?
bolje sam razumio Schmidta nego ovog seljaka od prevodioca
Teška vremena su za običan narod.odavno jer su egzistenciju.ugrozeni od.strane.trokca.politicara.Drugo nameravamo.srbie kriviti za sve bukvalno za sve i tražiti da živorada njima po vašim.pravilima morate shvatiti da su oni konstutivni narod u BIH I DA I MORATE POSTOVATI KAO.TAKVE SVIDELO SE TO NEKIMA ILI NE!ZA SVE JE.POTREBNO DVOJE! ZA DIALOG I SVAĐU I KOMPROMIS?
Jel zabrinut
ma.ti si pic.. obicna , bosnjak sam i to sa pravom govorim!!!!
hert schmidt our lord commander and protector, protect us..from yourself
Izetbegovići sjebami BiH, mladi bježe, kad izumru stari Bakir će sam morati braniti BiH, sve, su uradili da popljačkaju i sad Dodik izgovor, dobro mu došla Dodikova šuplja i njegov odraz nemoći ovim divljanjem četnika također.