Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba odvojiti ratne zasluge od poslijeratnog kriminala. To što je neko učestvovao u odbrani ne daje mu za pravo da pljačka državu. Zasluga svakog linijaša ili diverzanta je pet puta veća od zasluga generala. Onda bi fukara s prve linije trebala ne plaćati ni hljeb u grabapu. A, silajdžićev podmladak je priča za sebe.
je li ovaj sda-ovac efendić odležao dana zatvora zbog ubistva-gaženja nedužnog pješaka-starca iako je pravosnažno sudski osuđen i proglašen krivim?
@AntiBOOT botu, osudjen je uslovno na godinu iz nehata. Znaci dokazano da je bila nesreca, a ne namjera. nije prekrsio zakon (prolazio na crvenom, brzo vozio i sl). Nesreca se svakome moze desiti. Cak je i porodica nastradalog stala iz njega shvatajuci da je bila nesreca i da se nije moglo izbjeci i da botovi poput tebe prestanu tu nesrecu uzimati u usta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako su '92. povukli oružje iz TO
Smradovski botovi napadaju na svakog probosanski orijentisanog građanina.
Joj vegla ko pajser. Ali su najjaci ovi sa Drine novopridosli bespravni graditelji sa Sokolja i Brijesca koji podrzavaju njegovu stranku i politiku.
Tako nam je sds prodavala puške a izmetbegović govorio da mirno spavamo za rsz je potrebno dvoje.Jbm im klicu lopovsku.
Šta će biti sa parama od prodaje oružja,. Aaebeš 3 god😱odkemaće 1,5 možda
Odležati
Drugovi idemo u rat mnogi ćete da poginete a neki ćemo da se vratimo .
Nisam simpatizer Efendićeve stranke, ali, ova priča pije vode. Ovo zaista stoji. Ovako su nama u Sarajevu, pred sami rat, na foru izvukli oružje i PREDALI GA POBUNJENIM SRBIMA. NAMJERNO NE PIŠEM PRAVO IME PARAVOJNIH FORMACIJA DA ME KLIX NE BI BANOVAO.
sta ce nam oruzje,ond nismo imali pa smo sacuvali a sad malo nam dosta neka ima rezerve,bitno je srce junacko..!!
Nemoze i niti je ON to uradio saam jer postoji NALOGODAVAC oN je samo " KONOBAR" NAREDBODAVCU.
Upravo tako gosp Efendiću!
SAD BI LIJEPO BILO KAD BI MI PROCITALI DA VLAST TRAZI DASE SMIJENE OVI TUZIOCI SUDIJE KORUMPIRANI KOJI SRAMOTE USTANOVE ZA KOJE RADE UZIMA SE PO DESET MILIONA NIKO ZATVOREN NIJE .TRI GODINE ODUDZEN IZLAZI IZ SUDA KO MODEL UMJESTO DA IDE SA LISICAMA NA RUKAMA GDJE MUJE MJESTO.
U svakom slucaju milo mi cuti da odgovaraju i ovakvi za propust u svom radu , sto bi to bili postedjeni !?
Suti ti. Samo ti suti
Nee se.riii ovo su tvoji pajdaši
Gledaj rumenog vojnog eksperta?!Upravo suprotno rumeni.Treba povećavati kapacitete za proizvodnju za izvoz,da se to može upotrijebiti ako nedaj Bože zatreba.Bitnije je imati kapacitete da se može dosta toga proizvesti, od donekle napunjenog skladišta.Evo primjera Ukrajine. Svako skladište se potroši.
izvoz jedino rafalno ili pojedinacno, nek sami odluce :P