Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li to i Memo bez trece budzetske plate ostat?!?
Jedina briga vam to, blago vama, bas vas dobro neko uhljebio hahahaha
Jasmin Cerimagic je 8 godina bio direktor Zavoda Pazaric.Prve 4 godine SDP,druge 4 SBB.isto kao i AnesKaleta.Niina su sticenici cistili kuce igradili.Smece ogavno.Kao braca Gavrankapetanovic-cistavice i med sestre iz ukcs imcistile kuce i apartmane,islena pijacu,cuvale djecu,mame,...
Sanela Prasovic o moralu?Pa stvarno ljudi.
Ma gledam danas onog Salića i Ćudićku jedno do drugog u parlamentu pa se pitam od koga li ona dobi one fotografije? I kakve li su sve igre oko Zavoda? Ne vjerujem nešto ni direktorovim a ni Meminim suzama. Pogotovo ako ih najave, pa onda počnu ko bajagi plakati. Kome li je Zavod zapeo za oko, da nije Arapima?
Cerimagic je iz koje stranke? Drljaca je iz koje stranke?
Cerimagic bio 4 g SDP direktor pa 4 g SBB direktor.Drljaca SBB
Bivšem ravnatelju zavoda Drin Fojnica dr. Huskicu je takodjer zavod i zavodski majstori renovirani kuću od štićenicki para..,. Sipa i u zavod u Fojnica...... Preispitati obavezno Smaju Salcinovica bivšeg šefa računovodstva.... Pazaric+Drin= isti kriminal...
Ovaj sbb postaje opasna zayebancija. Sbb smjenjuje svog ministra drljacu, on smjenjuje svog direktora redzepa, a redzep proziva kastrat predsjednicu upravnog odbora. A krali sdp i sda. Fahro djeca ti se smiju ocami
Kod ljudi u BiH bitno samo jedno "A KO JE IMENOVAO?", imenovao ko je trebao! Međutim, unaprijed nečiju ljudskost i moral ne možemo pretpostaviti, tako da krivca ne tražite u Fahrudinu nego počiniocu. U momentu Fahrudin je postavio najbolji kadar, jer mu je vrlina liderstvo!
Memo za ministra
Bio bi bolji od vecine Pokemona koji trenutno sjede u stolicama, asfalt vidjeli prije 5 godina tek
Bravo Azra, aferim ! Samo i taj Salić smrdi, barem malo... Šumar je to !
Fahro eliminator hahahaha
Ja uzasa A Drljaca kadar SBB
Gdje ga udari čega nema , oni su đon obraz.
bolje nista ne napisati
Dundo Maroje došo tobe ...
Ja uskoro očekujem i konačno razotkrivanje ''afere punjenja vreća po Turskoj i Arapskom svijetu''. Naravno prošireno sa aukcijama nakita i drugih dragocijenosti po Europi. Ogrlicu iz Turske npr. prodaješ na aukciji u Švedskoj ili Njemačkoj a pare ''deponuješ za oružje i municiju''.
A ko je imenovao Drljaču ispred SBBa na čiji prijedlog? Koji je organ stranke (kadrovska), sa kojim sastavom te komisije to aminovala? Čija je odgovornost njegovo imenovanje? Ima li u SBBu MORALA da još neko podnese ostavku? A kad je Azra Hadžić Bećirspahić se "lizala oko projekata po USK i oko imenovanja po USKa" s Veskom onda nije trebala MORALNA ODGOVORNOST
Sta si se ba osuo po SBB ko te klati hahahha kadrovska u momentu predlaze najbolje kandidate, a ispod kaputa nikad covjeka ne mozes prepoznat dok mu malo vlasti ne das! Fahrudin ima hrabrost mijenjat pa i najvisi kadar, ne posuti se ko vecina, pa da bude SAMO NEK JE ALIJA VISE VOJSKE! A sudeci po posljednjem paragrafu ti bas zalutao na ovaj post!
Ko je ba usuo po SBBu. Pa SBB je MOJ isto kao što je i Fahrin. KO JE SPOMENUO FAHRU UOPĆE, JA NISAM? Pa da nije Fahre raspali bi se DAVNO. Ja sam usuo po pojedincima DRKADŽIJAMA, JAZAVCIMA, HOHŠTAPLERIMA I LJIGAVCIMA od Goražda do Bužima koji jos uvjek nište stranku i što NEKO MORA UKINUTI SPIRALU TIŠINE U SBBu DA SE ZNA!!! Fahri kapa do poda, valja se boriti sa ovakvima u vlastitim redovima... A ti olimpijka??? U šta se zbrajaš pa ove braniš ko te klati???