Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam čoj'ka, ali čim smeta ovim zlikovcima sigurno je ispravan!
Tacno tako. Na koga se Scepo Radoncic i njegove novine Dnevni Avaz okome taj mora da je uradio nesto dobro po Bosnjake. S druge strane, zlocincima koji su u ratu sa Seseljem obilazili brda oko Sarajeva odakle je ubijeno preko 10 000 njegovih gradjana, Fahrudin Radoncic urucuje ordenje i najvece nagrade. Nedavno je izasao i video kako iz BiH ispumpava milione maraka i prebacuje ih u Crnu Goru. Glasati za bilo koga na izborima osim za crnogorskog prevaranta i manipulatora !!!
@ferhat_80. . . . Slažem se s tobom ali argumenti ti nisu ni za qurac . . .!!!
BOJKOT DNEVNOG AVAZA
jel se to smeće još štampa!
To se smeće samo mašicama dofaća
Tako to ide kad je bitnija stranka od stručnosti . . . I na žalost nije tu samo Isović u pitanju . . .!!!
Covjek koji je pokrenuo i natjerao korumpirane inspektore da nesto rade mada ima prostora jos za napredak -!!! Cim HDZ ga ne zele sve vam je jasno ! SBB sramite se s ovim stavom !!
Gusinjska vucibatina i svim teškim kriminalima odani velikosrpski igrač zajedno sa hercegovačkim bjelokosim desperadosom koji se predstavlja kao veliki Hrvat a u stvari je potrčko krmka laktaškog dodika,dakle 2 tako opskurna lika brane imenovanje Isovića,znači da je čovjek ispravan 100%.
Cim je SDA glasala za njega, i ne pristaje na drugog covjeka znaci da stiti njihov kriminal.... Ostaje da se vidi kako ce se raspodjeliti i policijske agencije, prije svega Direkcija za kordinaciju i GP.
Gospodo Vlado u FBiH, skupite snage napravite dogovor s Rusima Kinezima pa i Amerima i na iducim izborima odstranite potpuno HDZ iz vlasti Federacije, neka stvaraju transnistriju po Ercegovini, to je nebitno, gonite cetnicke katolike!
To Fahro, ruši SDA! Jedini si ti sposoban stati u kraj zelenoj mafijaškoj organizaciji. Znaju to i u SDA, zato su se i navalili na tebe da te sruše ali neće moći!
?? Kako da ovu odluku od sbba i fasista hdz da razumjem? Tip radi odlucan posao, dokaz rekordni prihodi i opet nevalja? Izgleda da je radoncic dobio nekoliko miliona od hdz-kladionica. Nigdje u svijetu da kladionice neplacaju porez. U HR pa i u EU moraju da placaju od 30-50% poreza...
Zasto uciti i studirati i zavrsavati skole i fakultete? Zasto se truditi? Koliko god da si skolovan, neko ima jace politicke veze!
Glasati za "svog"a hraniti se iz kontejnera, humanitarnih kuhinja a za zdravstvo... prositi od dijaspore odlika je samo Bosanskog patriotizma.
i tu mora zasjesti majorizirani clan HDZ-a .... nisu bez veze bili pregovori cavara i sbb ...
Bilo koji covjek u ovoj drzavi ako pocne raditi svoj posao kako treba, jednostavno ga smijene ili oblate.
SBB JEDNAKO HDZ, JEDNAKO PRIVREDNI KRIMINAL
Ha, haaaa - HDZ i SBB, koga svrbi taj se i češe.
Svi znamo da poreznici kaznjavaju samo sitne ribe. Kad postave direktora koji ce bit spreman udariti na velike i naplatiti nagomilane dugove od "stranackih" javnih preduzeca, nek bude bilo ko.