Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam šta će biti na dnevnom redu....kako objasniti drugim da kružni tok košta 10mil KM a po pravilu samo 500hilj KM
@LazarouX hahahaha dobra ljudino
@LazarouX ... komšić kao predstavnik hrvata bez potpore hdz- može samo qrc. svirati.
Prelomna tacka 21 stoljeca ,za BIH i njenu buducnost ,molim politicare da ovo shvate ozbiljno i da povedu BIH tamo gdje pripada a to je europska porodica i nato savez 🙏🙏
postigli su nesporazum
Boli nas khurac za tkz ANP, bitno je da je Covic dobio ono sto je zelio, provjereni izvori, Izborni je TUUUUU!!!!!
Bošnjaci, obratite pažnju na riječu Riđobra-GADog: Usvajanje modificiranog ANP ( godišnjeg nacionalnog programa). Što reče ''jedan'' gori je od onih što su mu sudili Babi 1983''.
Savjetnik izgleda kao vanzemaljac, vjerovatno na savjetovanje dolazi u letecem tanjiru.
Sta ste vi mislili da ce ova 3 debila poboljšat stanje države mogu ga samo unazaditi... Sasvim očekivano je da ne ide nista po planu...
Ovaj se kahvom zalio po sakou.
komšić kao predstavnik hrvata bez potpore hdz- može samo qrc. svirati.
Ko je ovaj lik
To znači fa nema ni Viječa ministara ?
traktor traktor traktore vozi mile motorce ha ha ha
Bez ANP nece vas biti ni jednog, roba sa kratkim i nekorisnim dometom za svoje gradjane i globalnu politiku.
hahahahahahaha doDick ima savjetnika,ufuro se kao da je ko Trump,aaaaaaaaa grdna rano!
Gosp. savjetniče : vrijedi ponoviti ključnu rečenicu iz saopštenja Njemačke i Francuske ambasade u BiH , a povodom popisivanja "sporazuma" : ...Također, pozdravljamo opredjeljenje za unapređenje odnosa sa NATO-om i očekujemo konsenzus o konkretnim koracima u tom pravcu", rekli su u Njemačkoj i Francuskoj ambasadi ... Da li poslije ovakvog saopštenja ambasada i dalje ima "neko" kome nije jasno šta je dogovoreno u " famoznom sporazumu"...?
a savjetnik Hasan Dudić
Bitan je ANP a ne odlazak mladih i stranacko zaposljavanje . SDA se fol bori za drzavu a ni jednu mjeru nece da usvoje kako bi podigli plate radnicima.