Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ti naziva "Savez logoraša RS" a ustvari zaraobljeni četnici tokom borbi a sad se nazivaju logoraši haha.
Zna se kome smeta krst ... Sotoni i njegovim sljedbenicima.
..po toj logici onda bi morali postavljati 1200 krstova po sarajevu jer je bilo toliko registrovanih logora za srbe....tako gdje su karali pandurevickinu majku morali bi postaviti 4 krsta....to bi bilo stvarno previse krstova...ja priznajem bosnajcima borbu i njihov legitimni cilj da ociste sarajevo od srba....sa druge strane srbi trebaju gledati svoja posla i svoj cilj.....ne viriti u bosnajcko dvoriste....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Po ko zna koji put dajem podrsku podizanju spomen obiljezja mucki ubijenim gradjanima Sarajeva koji su baceni u kazane, ali ne vidim razlog zasto bi taj spomenik bio krst, i to pravoslavni kad se zna da nisu samo Srbi ubijani na toj lokaciji. Ima tu i katolika a koliko znam i muslimana. Spomenik treba podici ubijenim gradjanima Sarajeva, a nikako zrtve dijeliti po vjeri ili naciji.
Jedini gori od bakira i sdp stranke su ovi iz rs-a.... Gamad teska
Mirza Hatic ce ga u trenerci srusiti hahaahahaaaahahaj
Cuj,hoce krst podici a ne daju nikakvo obiljezje da se podigne za ubijenu djecu u Prijedoru.U Trnopolju gdje su bili zatoceni Bosnjaci na to mjestu podigli spomenik cetnicima.
Spomen-krst hoce da postave oni koji su u opkoljenom Sarajevu iste te ljude gadjali granatama i snajperima. Jeste li '92 razmisljali da i vi granatom mozete ubiti nekoga od tih ljudi?
dok god nema spomenika u prijedoru, foci itd ne treba im nista dozvoljavati, nabijem djikana i genocidnog entiteta, kosovo republika
Mislim da je adekvatnije da nataknete jednog lava koji je glabao kosti srpske nejaci.
Ovi ko doksa, aktiviraju se pred svake izbore s istom pricom.
spomenik DA ali krst ne
Treba postavit spomen, ali ovi nacionalisti svakako nisu reprezenti zrtava. I zasto bas mora krst, mozda je neko i ateista. To treba da urade vlasti Sarajeva.
Treba obiljeziti svako mjesto stradanja. Recimo u srebrenici, bratuncu gdje se zabranjuje postavljanje spomen ploce. U prijedoru i drugim gradovima. U sarajevu takodje al o tome treba da se odluce rodbina zrtava a ne neki koji su napali bih. Obiljezavanje kazana je ljudska obaveza.
kad pomislis da su krmojebi dosli do dna i da nemaju nekih ludjackih ideja onda vidis da nismo u pravu. Kevu svoju hebalii u pakas.
Netreba postaviti krst ali treba spomen ploču jer to ubijeni ljudi zaslužuju.A udruženje srpskih logoraša je fraza za malu djecu jer agresori u cijelom svijetu nemaju pravo na tu kategoriju i naziv pa tako i ovi naši domaći bombarderi i teroristi srpske nacionalnosti nisu djelovali i ubijali bošnjake i ostale građane BiH kada im je naređeno pa su zbog toga i zatvarani.
a šta cete za one srbe koje ste sami pobili granatama, snajperima, što nisi imali vode, hrane lijekova kako cete za te ljude da nađete opravdanje ili su oni samo alijini srbi.
koja đikanska mitomanija.