Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
”Narod zna” rece Izetbegovic i sjede u svog audija A8 i ode po zenu u bolnicu koju joj je poklonio za 8.mart i zajedno odose na veceru sa zlatnim kasikama.
Klix opet napravio grešku. Naslov treba da glasi: "Sastanak političkih i vjerskih lidera: U BiH ima dovoljno hljeba, samo TREBAMO prestati krasti"
Da,da....Bakire prestani ti i tvoji krimi drugari Tihic,covic Fahro krasti,pa cemo imati svega...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nijedan clanak me nije nasmijao kao ovaj
Ja evo procitao naslov, sjedim i ne vjerujem da sam ovo procitao. Moram priznati i da sam oplakao i od smijeha u jednom trenutku izmedju dvije ture pravog plakanja.
Gospodin Izetbegovic uvijek smiren i dostojanstven, uvijek trazi najbolja rjesenja za BiH,, Svaka Vam cast Predsjednice na smirenisti i razboritosti,,, ako Bog da jos jedan Mandat da vodis BiH kroz ova teska vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
OVO NIJE MOGUĆE, JLUDI MOJI!! NASLUŠALI SMO SE OVIH PRIČA ŠTO IH OVA BANDA NA VLASTI SERVIRA VEĆ 20 GODINA, OVAJ PUT ,NAŽALOST,UZ POMOĆ VJERSKIH DUŽNOSNIKA KOJI IM NA OVAJ NAČIN DAJU LEGITIMITET U PLJAČKANJU I SVAKOM DRUGOM POGROMU OVIH NARODA A SVE U CILJU OSTANKA NA VLASTI DA BI I DALJE MOGLI NESMETANO PLJAČKATI OVAJ NAROD,BILO BI MUDRO OVIM VJERSKIM SLUŽBENICIMA DA SE OGRADE OD OVIH MAFIJAŠA A NE DA IM DAJU PODRŠKU INAČE ĆEMO IH SMATRATI SAUČESNICIMA U OVIM NEČASNIM RABOTAM TAKOZVANE VLASTI.
Vjerske zajednice u BiH su potpuno degradirale svoj ugled u narodu aktivnim učešćem u predizbornim kampanjama stvarajući pogrešnu sliku o vjeri i tako odbijajući od vjere mnogo ljudi kojima je urođeno da priznaju svevišnjeg tvorca svega. Trebaju se vjerske zajednice dobro zapitati o čistoći u svojim redovima.
govna vjerska korumpirana vi ste jos najgori sljam
Odosmo u tri lepe...
Jel ovo prizor iz neke humorističke emisije?
I slijep zna da se ne smao ova već sva poslijeratna GARNIUTURA NAKRALA, međutim mi smo ih birali nisu smai došli...... Ovo je pametan sastanak, pametne poruke samo ih TREBA ŠTO PRIJE REALIZIRATI.... svojim ličnim radom i doprinosom I IZETBEGOVIĆ I ČOVIĆ; svoji radom kroz stranke, i starnačke organe.. naročito utjecajem na poslanike svojih stranaka u Federalnom i državnim parlamentima da daju podršku ONIM ZAKONIMA KOJI SU NEOPHODNI ZA UBRANJE EUROPSKOG PUTA BIh, kao i svim onim zakonima koji imaju za cilj boljitak i ekonomski razvoj zemlje.. rješavanje ekonomsko-socijalnih probelma.... ZBOG KOJIH GRAĐANI PROTESTUJU... i zbog kojih smo došli u EKONOMSKO_POLITIČKU KRIZU GORU OD ONE 1996...... zajendički rad, saradnja i izgradnja ove zemlje... NEMAALTERNATIVU... i ja nevidim aba baš ništa smješno u ovom sastanku.. kao to neki pišu.... naprotiv... SAMO TREBA KRENUTI U REALIZACIJU A NE DA TO BUDE SAMO DEKLARATIVNO.... priča..., i ubiranje političkih poena.... pred predstojeće izbore....
oni nisu moji lideri. stidio bi se da jesu
Ha ha sto se ismijah rekose li to da prestanu krasti ha ha otidjite u novi grad opcinu kod sda nacelnika efendica i pitajte ga za komplet familiju sto je doveo plus buducu hanumu inace cerku poznate dobrinjske radodajke Fate ,a tetku od buduce je uhljebio u mjesnoj zajednici dobrinja 3 ko predsjednicu,njegov savjetnik Tajib tusi materijal koji kofol daje borcima za obnovu kuca,daje svojima pa po pola pare dijele...zato nikad ni jedan pravi borac nije nista dobio....
hahaha bakir i ovaj ravne glave pricaju o pravdi hahaha :) a hodje i popovi uvijek pisaju kako vjetar nosi..
Rekli im vjerski dužnosnici da trebaju prestat krasti ha ha ha ha ha ha aha ha aha ah
Hahaha, nisam vidio bolji naslov odavno :D
Sjeli mafijasi da se dogovore sta da se prica po crkvama i dzamijama pred izbore, ne bi li nas jos cetiri godine je8ali u mozak !
Sjela raja da popricaju kad i gdje ce graditi i obnavljati nove dzamije i crkve,po brdima postavljati krizeve i praviti zavjetna mjesta...
ejsssssssssssssssssssssssssssssssssssss to!
Kako nije sramota Kardinala i Reisa da sjede za istim stolom s ovom dvojicom mafijaša ???
sam cu sebi odgovoriti . . . S KIM SI TAKAV SI, pa ja