Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
❤ TURCI I BOŠNJACI BRAĆA ZAUVIJEK ❤ ❤ TURCI I BOŠNJACI BRAĆA ZAUVIJEK ❤ ❤ TURCI I BOŠNJACI BRAĆA ZAUVIJEK ❤
Bogami ce biti jedan DP samo ko ce koga...
Turcima stala trgovina, sa njihovim susjednim zemljama, jer su okruženi ratovima pa sad oni misle kako da bosnu i srbiju poguraju robom na odgođeno plačanje e ovo je jedini razlog što sultan dolazi,a usput posjetiče svog kmeta bakira.
kad si tako dobar u vanjskoj politici, traži da radiš za Paralele
@ visoko Ova politička prepucavanja preko Klix komentara mi ide na živce jer gluposti i lažima nikad kraja. Čuj stala im trgovina? Hahahahah. Turci mi nisu nimalo dragi ali njihova trgovačka moć se ne zasniva na susjedima nego na Istočnoj Africi, Aziji, Njemačkoj, Francuskoj, Arapskim zemljama a odnedavno i zemljama Latinske Amerike. Ljudi samo sa Rusijom imaju trgovinsku razmjenu na kojoj bi pozavidila kompletna EU. A za kmeta se slažem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trilaterno podojite obrezan qurac.
Trilateralno* :D
I moj sin će se zvati Mevlüt !
Babo i djeca hhhh
Kad obrnemo omjer uvoza i izvoza onda možemo biti zadovoljni...
❤ TURCI I BOŠNJACI BRAĆA ZAUVIJEK ❤ ❤ TURCI I BOŠNJACI BRAĆA ZAUVIJEK ❤ ❤ TURCI I BOŠNJACI BRAĆA ZAUVIJEK ❤
❤ 2 DRŽAVE, 1 NACIJA ❤ ❤ 2 DRŽAVE, 1 NACIJA ❤ ❤ 2 DRŽAVE, 1 NACIJA ❤ ❤ 2 DRŽAVE, 1 NACIJA ❤ ❤ 2 DRŽAVE, 1 NACIJA ❤
Zovem Djidimilovica, tezak oblik turkofilije...