Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja njegova izjava...Mozete voljeti koga hocete a moj novcanik je u BiH.
Gospodin Šarović učestalo pokazuje kako se može biti političar od formata i veliki Srbin. Nažalost, još uvijek su u BiH u većini oni kojima je laž fundament političkog programa - i to ne samo kod Srba, već kod sva tri konstitutivna naroda.
...ovaj od smijenjenog političara izađe u respektabilnog čoeka i korisnog ministra. za naš mentalitet, i vrijem u kom živimo, čudo veće i od gospe lurdske.
on je ko vucic,okorijeli cetnici bili a sad glume neku finocu
...odglumi i ti pamet.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šarovicu prodana dušo!!
...a što?
sarovic pametan kulturan umjeren,rijetkost danas...
ovaj Špiric je najrelniji čovjek u manjem entitetu,i dobar je za sve narode BIH
Jest, i BiH je dobra za njega, u periodu svoje vladavine od naroda je lagalnim načinima naplatio preko milion KM, a ko zna koliko nelegalnim. Lik je cijelo vrijeme u Vijeću ministara a kad tamo nije, u Parlamentu je.
@moguce,ali svi su isti,htjeo sam rijet da je manje zlo od bilo kojeg iz Ge Tvorevine