Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarovic kad dodjes i ti na vlast branit ce te Bakir...
kakva majstorija Bakira , odbklokirao drzavu i njene institucije koje Dodik blokira, doveo negatora BiH Dodika za stolom, i pokrenuo Nato put koji stoji u mjesto vec 9 godina. Bakir je genije, sada ko fole "brani" Dodika jer je rs na nogama i postoji sansa da se Dodik povuce jer je ocigledno pristao na Nato.
@k0munjaroSjek e cuj nije bolji Sarovic od dodika.. samo lud moze porediti ta dva covjeka. Pa sarovic je uradio za bosnu vise nego svi zajedno a dodik opet kontra, unazadio je vise nego svi zajedno.
Sad će Dodo Baketa i cmoknuti...
sarane i ti si procitana prica obican GUSLAR koji gusla na relaciji ko je veci chedo i veci vojvoda ti ili mile ii sds ili snsd .... a razlika minimalna .... promijeni plocu i nastavi borbu na drugi nacin, kao ministar bio je dobar ali je vukao vise u rs dodiku ako niste znali ... al ajd opet sta se moze
Jedno je politaknstvo i srpsko ruski nacionalizam a drugo realnost sto je kao prvo i Sarovicu poznato da iz ove osiromasene i opljackane zemlje u cemu je i Sarovic svojim dugogodisnjim prisustvom sudjelovo ako nista sa njegovim visokim primanjima, a narod odlazi na zapad a niko u Rusiju a da ni Zaruzbeznjeft nije nista doprinijeo osim velike gubitke. I po tom ruska zona bi odgovarala samo njemu i njemu slicnim
Ma Bakir mu samo diže repić.
a gdje vam je čović.kako se on ušutio i posmatra iz ćoška.
Logično je što nije?
BAKIRE NE IMAO SRECE AKO DOZVOLIS HRVATU DODIKU DA SMIJENI NAJBOLJE MINISTRE. BAKIRE NEDAJ SAROVICA I MEKTICA, BABINOG TI RAHMETA.
Bake ne vadi!
Ovo je kao sa Kosovom. Vučić zna da je Kosovo nezavisno i treba ga priznati ali također zna da ako prizna Kosovo ima da učini političko samoubistvo. Ista situacija sa NATO-om. BiH će ući u NATO htjeli mi to ili ne i to svi političari znaju međutim srpski političar koji da saglasnost za ulazak u NATO neće više moći da dobije poziciju ni u svom selu a kamoli nešto više.
Sarovic je zasigurno i najbolji i najmudriji srbski politicar.Mnogo ne zuji a podosta meda nosi.
Sarovic, Govedarica, Crnadak i ostali iz opozicije grme, vidite na rtvbn, nazivaju Dodika izdajnikom a Bakira majstorom.
"kao što javnost dobro zna, opozicija iz RS-a nikada nije kreirala ANP, a ministri iz SDS-a i PDP-a nikada nisu dozvolili da se ova tačka nađe na dnevnom redu Vijeća ministara." Ovo je sustina istine, i ovakve stiti i zali Niksic i SDP, a SDS I PDP su nanijeli vecu stetu BIH nego Dodik.
Bakir brani svoje loše pregovaračke sposobnosti. Do sad ga je Dodik barem 5x kao seosku mladu odradio. Ako.ovo smijem.reci.jer administrator banuje svakog.ko mu dira Dodika pa.ako.je sad Bakir uz njega onda i njega brani. Ne znam jel.ovo po naređenju hrvatskog vlasnika klixa ili je dio politike šuti Bošnjo neka Hrvati i Srbi prave planove
Nije čudno jer : ne bi sjali ovako jako- Bakirovi neboderi(Ssc,Bbi,Bosmal,...) on bi u muriji svjetlo zvao mrakom da mu nije Mileeeeeta
Sarovic i SDS su na aparatima, oni su 5 puta skidali MAP sa dnevnog reda i ostro se protive Natt, to je stranka ratnih zlocinaca i stranka koja je vrsila agresiju na Bih, takve zali Niksic i SDP.
Bakir govori samo diplomatski jezik da nebi ponizio Dodika i bacio rs u trans, jer postoji idalje sansa da se Dodik povuce iz dogovora jer je svima jasno da ANP ide i saradnja sa Nato nastavlja. a ko nerazumije sta je Bakir rekao taj nema mozga