Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Telad poput forte, niksica, i konakovica mogu samo jedni druge zavaljivati
Baja će ih prevest žedne preko vode.
Dodik je stari svercer namazan je on svim mastima, a i Niksica je muke sale izlevatit
Bez promjene ustava niko ne moze zaobici Dodika ili nekog drugog kandidata iz RS, a znamo da su svi isti. Kod vas je nebitno ko ce biti izabran, jer svi imate isti destruktivsn odnos prema BiH. Kod Hrvata je isto tsko da je nezaobilazan Covic ili njemu slican. Kod Bosnjaka je druga prica, jer ima alternativa politici podjela i zivota u plemenu. Schmidt je ugusio takve opcije, jer pomazuci HDZ ucvrstio je i SDA.
Pojma ti nemaš dečko
Nije Dodik nikoga u ovom slučaju nadmudrio već je osmorka odlučila da bude servillna radi svojih fotelja a onda su NES i SBiH pokvarili račun radi svojih interesa. Anarhija se nastavlja. Neka nam je bog na pomoći.
Prodali mater, dušu, obraz, statut stranke, vrijednosti koje zagovaraju za fotelju. Nema tu dobrog čovjeka kad je vlast u pitanju.
Kad se prikaže SDS na portalima kao za BiH stranka, odmah se setiš Karadžića. Al što sad vole SDS je pitanje
lako mu je bilo nadmudriti trojku sve naivci ali sto je vas opoziciju rasturio a znate ga e to je za nepovjerovat
Svi vi iz RS-a ste ista gov... Samo se prikazujete na drugi nacin.
nazalost ovo mi sve lici na film " bure baruta"... a to je BiH , SDA sa svojim ljudima kontrolisu sve,"republika srpska " neda svoje...a hrvati se grcevito bore , jer su najmanji..narod..
Jesu najmanji ali vladaju najviše zahvaljujući zapadu i nama samima
Nemojte nikad prihvatiti da je ovo normalno da je bitno ko je hrvat, srbin itd. i na osnovu toga se dijeli vlast. To je normalno koliko bi i normalno bilo da se dijeli vlast na osnovu boje ociju, na osnovu spola itd.
Ima li iko na portalu da pise a da nije SDA,polako da vidimo,vi ste ovako radili 30g zato imamo ovo stanje,osmorka zna ako izda da ce proci ko i vi sada,sto znaci nikad vise ni vi ni osmorka nego novi,nije narod lud vise.
Nije dodik nego čovic i svhmidt
Šarović priča za naivne bosnjake,zna on dobro da bez dodika nema ništa i da snsd ima najveću moć u državi bez kojeg se ne može ni jedan korak napraviti.Podjela resursa je ubičajna stimda nakon dugih godina pro bosanske stranke imaju 4 ministra u vm.Pa kao da do sad Dodik nije imao trećinu vlasti na nivou države
Zbog nase gluposti,zaludjenosti nekakvom laznom borbom,kvazi vjernicima i slusanjem polupismenih hodza...Bošnjaci ce teško nastradati...raselise nas tzv nasi,ubise ekonomiju,sirotinju napravise..kad shvatimo da nam je plata i zivot ispred prvog saffa,tad mozda i krenemo naprijed
Vidimo iz Aviona sta se radi,a zeleni su boze dragi ali bitno Diplome i SDA da sruse,dodo ce ih zedne preko vode.Svaka mu cast kad je sposoban a ovi nesposobni
Ko ume njemu dve ,a ko ne ume njemu zna se k....