Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni ovi radnici, valja po ovoj zimi raditi.
nisu oni jadni Sarajevo ima više uposlenika u vodovuodu od Praga
@NIVEAbanovanALTUSAM nisu se svi rodili pametnim i sposobnim roditeljima, usput naslijedivši inteligenciju da mogu srati po klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znači ko god bila budala koja je planirala tu vrstu radova po ovakvom vremenu, uz blokadu vode cijelom gradu, zaslužuje otkaz i krivično gonjenje za ugrožavanje javne i privatne imovine! Ako su cijevi trajale od 1970. godine, mogle su trajati još koji mjesec, pa da se mijenjaju kada temperature budu iznad nule. Neznanje caruje...
Ne mijenjaju cijevi nego zatvarače.I pumpa kad rikne ne moze da traje ni dan a kamoli ''moglo je sacekat jos koji mjesec'' , da riknu pumpe i ostanete bez vode bilo bi pljuvanje što niste mjenjali.Dobro si rekla,neznanje caruje,ne znate a pametujete svi.
Nema razumjevanja! Samo opšti raspad ES, i težak zemljotres mogu biti opravdan razlog. Pod plaštom teških uslova i slikama radnika u blatu, nastoji se ublažiti opravdani bijes javnosti. Razumljive su planske intervencija do 2 sata, ali ni minuta više. To treba u Skupštini zakonom ozvaničiti. VIK mora redizajnirati sistem prema potrebama ovoga vremena a ne pričati kako je nešta napravljeno 1970. Niste valjda spavali 50 godina?
Ima nesto sto se zove moralna ostavka. Stop provodjenju karadziceve politike.
da je normalna država rukovodstvo bi do sada već hladilo se u Zatvoru, kakav je to rad nedeljom sda iskorištavanje ljudi a narod trpi i šiti. ma trebaju vala zatvorit i vodu i struju ionako divljacima od naroda ne treba ništa.
Ne kontam, znali su da će se vrijeme drastično promijeniti za vikend, zašto nisu upratili vremensku prognozu i sačekali povoljne vremenske prilike da obave poslove tekućeg održavanja? Mogao je to biti i radni dan, drugo je nepredviđen kvar, ovo je bila čisto njihova odluka i mogla je sačekati toplije vrijeme a ne najhladniji dan ove zime! Nije dobro za radnike a ni za stanovništvo pa i vodomjere koji bi mogli da se smrznu!
Svaka cast, popravili su brzo.
svi nam se smeju...... :(
Šelne treba postaviti
Ovih mi je vise puna kapa. Hitno djecu za ruke i svi brzo sto dalje od ovog blata. Nece ovde ostati ni sto zna brojat do deset.Veceg primitivizma i neznanja na kugli nema.
Sta li to mutite u vodu. Mozda nesto sto izaziva kancer ili povecava rasplod
Na slici nije nikakva trafostanica vec cjevcuga.
zaradi brzo i lako od kuce !!! onmoney.win/6735365700120
zaradi brzo i lako od kuce !!! onmoney.win/6735365700120
http://onmoney.win/6735365700120/
http://onmoney.win/6735365700120/
komunisti nisu ocekivali da niko 50 godina nece pogledati zatvarace koje su ugradili 70te