Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žugaj materi svojoj je..bo ti dodik mater a ti njemu ženu pa onda ti njega pa on tebe mater ti četničku
REPUBLIKA SRPSKA -vam je jedini garant mira i stabilnosti ,na samo u BiH nego i na citavom balkanu,I to treba cijeniti i postovati u potpunosti! Neznam samo kada ce ti ,muslimani,svatiti vec jednom da bih nije [drzava] nego republika bila i ostala kao i sve ostale,a drzava je samo bila YUGOSLAVIJA!!!
REPUBLIKA SRPSKA -vam je jedini garant mira i stabilnosti ,na samo u BiH nego i na citavom balkanu,I to treba cijeniti i postovati u potpunosti!
Nisu svijeta ali jesu Bosne i Hercegovine Radmanovicu!!!!!!!!! Majstore
TO KAKO SU NAS BOMBARDOVLAI NAJBOLJE GOVORI CINJENICA DA JUCE UZ POSREDSTVO AMERA SRPSKA VOJNA INDUSTRIJA SKLOPI UGOVOR SA IRAKOM O ISPORUCI ORUZJA VRIJEDAN NEKOLIKO STOTINA MILIONA EURA JAO STO SI JADAN ,AMERI ODVOJE KOSOVO ISTORIJU SRPSKU .IZLUPAJU SVE ŽIVO I KAO ZNAK ZAHVALNOSTI ŠTO SU ISPROBALI NAORUŽANJE DAJU JADAMA DA PROIZVEDU KOJU PUŠKICU HAHAHA FAKAT RAZUMNO NEMA NIGDJE NA SVIJETU JEFTINIJE GAMADI DA PROIZVODI NAORUŽANJE TO RADI TADIĆ A MILE U IME TAKVIH BUDALA KAO TI KUPUJE NEKRETNINE U BG. TEBI JE SPREMIO IMT TRAKTOR (SREDSTO ZA BEGSTVO) ZA VAS JE SARAJEVO CENTAR SVIJETA .ZAPAMTI KAD TAD.
SANU HRVAT TI DOĐE KAO AFROAMERIČKI BIJELAC (NE POSTOJI)..... primitivac jadni, najveći će biti problem tebe naučiti kulturi, smatram da si spreman i na terorizam, pa eto, zipa se teroristo.....
A što je to RBIH,je li to ikad postojalo???muhahahahahahahha Dragi moji Mošnjaci džaba vama BiH ovako uređena,imate je na papiru a u stvarnosti u realnom životu vi ništa nemate. Samo ona BiH uređena kao Republika,dakle koja bi vam pružila hegemoniju nad druga dva naroda je BiH u pravom smislu.Ali to nikad nećete imati,barem u ovim današnjim granicama.Ako ostane ovakvo stanje vi će te biti konstitutivni na 30 % teritorija BiH,tj.tamo gdje imate većinu,drugdje ne.
Ko je čiča dražu - koljača - proglasio finim čikicom, Ko djecu u školi koja se nalazi u BiH uči da je taj isti čiča draža bio jako fin a da je krv na njegovim rukama krv zeke, Ko registruje četnički pokret kao nevladinu organizaciju koja djeluje u skladu sa Ustavnim načelima modernog svijeta, Ko za sebe tvrdi da je Srbin Hrvat ili čak i Bošnjak U BOSNI I HERCEGOVINI (NE PITAM ZAŠTO NEGO KO?) MILION PITANJA KAKO U EUROPU SA TAKVIM STANJEM U DRUŠTVU, KAD JE CENTAR MOĆI ZNAO ŠUTITI SADA ISTI MORA RADITI, INAČE DŽABA SVE...
To su jako ozbiljne stvari, koje se mogu riješiti gospodski, i za čije rješavanje nije potrebno niti etničko čišćenje niti genocid, niti kap prolivene krvi....
Još mu je samo falilo da doda kako je premijer RS-a ugrožen od strane premijera FBiH, te da je u Srebrenici masovna grobnica Srba, da je Armija BiH uništavala Sarajevo u kojem su jadni Srbi bježali glavom bez obzira spašavajući vlastite živote, osjećajući se ugroženim u vlastitoj zemlji Velikoj Srbiji, i bilo kojem drugom nazivu koji liči na Srbiju poput Republike Srpske. Član predsjedništva BiH - Srbin - predstavlja li BiH ili Srbiju? Koristi li se ovdje iko, već dugo vremena, činjenicom, da BiH kao državu građana, a ne Srba Hrvata i Bošnjaka, žele najviše ljudska bića islamske vjeroispovjesti ? Poznavajući postojanje te činjenice pokušava li iko radikalizirati tu grupaciju i inputirati uspostavljanje šerijatske države na prostoru BiH, iste one koja je u semantičkom obliku postojala za vrijeme Otomana? Kako uspjeva na osnovu toga dobiti podršku u Demokratskom Modernom svijetu. Zašto to, taj neko, već dugo radi, kad ljudi spavaju u neznanju.
Čitajući kasni komentar člana predsjedništva BiH gdina. Radmanovića, prosječan čovjek bi pomislio da bilo šta političari iz glavnog grada BiH kažu, ima nekog uticaja na bilo koga, osim na njih same...... Npr. kako se dogovoriti sa čovjekom tako čvrstih početnih pregovaračkih pozicija kao Dodikom, ili npr. Help Bosnia NOW, Save Bosnian Children je koliko vidim imala velikog uticaja na prijatelje i poznanike gdina. Radmanovića..... Niti se iko zabrinuo što dva posjetioca nemaju svoje stavove, niti koga to interesuje što oni idu kod gdina. Tadića na razgovore u ovo vrijeme. U ovom slučaju gdinu. Radmanoviću je bilo bitno pokušati zamjeniti tezu, u materiju koja tvrdi da su svi krivi - samo njegovi Srbi nisu, uz inputiranje ideja moći političarima koji nisu Srbi (Radmanović je član predsjedništva BiH) Ne postoji Sarajevski politički krug , Postoji samo politički krug Bosne i Hercegovine. Ali kasno ja ovo pišem, da bi to gdin. Radmanović shvatio, jer izjava je u javnosti.
@505.BUŽIMSKA Eto Babe s robije za koji dan... Bice opet Autonomna pokrajina Zapadna Bosna :)
@511.SLAVNA Selam i tebi buraze ma ne sekiram se ja od ovih vlaha nego ZA vlahe biče prepuna srbija izbjeglica bosanskih vlaha kad jih najurimo a mora cemo im slati donacije jer drze u rukama pasoš REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE
@511.SLAVNA JOJ BOLAN ! PA KAKO CES VELIKI SELAM UVALITI BRATU ? PA RAMAZAN JE STRPI SE OKO UVALJIVANJA VELIKOG SELAMA :))))
Veliki selam mom bratu u Bužim.Nemoj se brate sekirati pa ti znaš da je 5.korpus bio pred Banjalukom 95.Jedna akcija i ode RS u 3 PM!