Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista predivna vijest.
Tata spalio Djenku, ostali samo dugmici... 😂
Odvescu dedu sutra, da mu uzmem nesto za rodjendan
Bošnjaci,vratite se svojoj staroj vjeri, Bosma je bila katolička kraljevina.
Koji uhlebaši
Preduzeće Pokop uporno godinama sabotira potrebe zajednice Roma i eskivira izgradnju posebne parcele za Rome i to na najgori mogići način.
Preduzeće Pokop je na Vlakovu napravilo nelogičan i nepotreban haos izgradnjom nekih ''elitnih'' i posebnih parcela , parcela ''velikana'' , parcela '' veterana'' itd. Umjesto da na glavnom prostoru ispred prostorija za vjerski ispračaj napravi nove zatvorene ili makar natkrivene prostore oni su posebnima na tom mjestu obezbedili ukopna mjesta i spomenike.
pročitah renoMirani salon pogrebne opreme pa mi nejasno...
divno, sad valja stalno gledati tu ljepotu...
Baš ste nas obradovali!!!
Pogrebna drustva u BiH, najbrze rastuci biznis, obzirom da se i 50% stanovnistva koje se iselilo iz zemlje od pocetka rata , do danas, veliki procenat , zeli pokopati u domovini.Ovo nam je nasa borba dala, da imamo 92 registrovana multimilijardera u BiH i da nam jedino pokopna drustva uspjesno rade.
rezweviso sam danas sebi drveni sanduk....daleko su zdraviji od metalnih....
@fbUser1570013344 treba paziti da ne bude vlage... hebeš sve kad odu bubrezi...
Nemamo sad para da kupimo za vrijeme zivota a kamo li josni kad umremo da se gizdamo i kitimo
U bijedi i neimaštini, vi o renoviranju i otvaranju salona pogrebne opreme. Raja od gladi polako umire i ovo će za njih biti odlična vijest, a o troškovima sahrane, da se i ne govori.
Ovi najbolje rade kod nas