Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocekivano i pametno
Eto neki ponovo neće izaći iz šuma, a mislili uhvatiti džabicu otići autobusom vidjeti kako im glavni grad lijepo izgleda u povratku dobiti sendvič i neš
Mnogi su rekli iz Srbije da ce doci cak i na silu, sto znaci da hoce napraviti istu situaciju kao na Kosovu. To su srbi oni samo probleme preve jer ne znaju sta ce sa samim sobom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
paradirajte po romaniji ebo vas caca
Sad ste glavnom (ne) Tuziocu pokvarili plan tako da nece biti protesta a on je sigurno za.
5.0 za Benjaminu našu❤️. Mrš iz ravojvoSa..
Čuj skup ispred Tužilaštva koje oni ne priznaju. Zato neka podržavaju Dodicka u RS u. A što se tiče grobalja : " Ruše se srpska groblja širom BiH ", a za čudo, Muslimanska porušena već odavno. Ko koga ovdje laže?
A zašto?
Kad vidimo da su u Beogradu i Banjoj Luci dozvoljeni i održani veliki skupovi podrške ljudima koji rade na razbijanju Srbije i razbijanju Republike Srpske, biće i u Sarajevu odobren skup podrške Dodiku.
logično..nije to sda ili trojka...
Pola ih ima optužnice i kriju se u Sr. Neka dođu i samo ih pohapsiti. Ja bih pustio.
Aferim.Seher nem mjesta za parkiranje neregistrovanih konjskih kola i pokvarenih traktora sa sokoca..
Ne bi me puskom natjerali da idem na skup podrske kriminalcima i manipulatorima kao sto su Dodik, Izetbegovic, Covic i mnogi drugi.
Bolje da su ispred lavljeg kafeza u Pionirskoj organizovali parastos za pojedenu srpsku nejač.
Ne mogu vjerovati kad vidim neke ljude da se ponose time što žive u najzaostalijoj selendri Evrope! Kakvi su to mozgovi!?
Nedostaju srbi na Ozrenu? Meni ne.
Nece oni nidje
Neka ga u kuci podrze malo njeznije
To sad znači da ga ne podržavaju! 😂🤣😂🤣😂🤣