Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novo rukovodstvo autocesta na celu sa karicem radi odlican posao za razliku od prijasnjih uprava koje su sklapale stetne ugovor i pravile razne malverzacije
Cesta se gradi, pljuvali ovi na klixu ili ne. Dokaz je na terenu, sve ostalo je manje bitno.
Upravo tako... Divno se voziti kroz BiH i gledati kako napreduje gradnja i kako se napokon pretvaramo u modernu drzavu... Jednostavno za uzivanje... A do sada smo imali onaj mali pantrljak koji se gradio 15 i kusur godina i koji se vec sad mora prepravlajti... Ogromna je razlika...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hajde da konacno cujemo neku lijepu vijest. ipak su ove Federalne autoceste uspijele i pored mnogobrojnih opstrukcija da izgrade vise autputa nego sto smo imali 20 god od rata pa na ovamo.
Tako je. Gradimo našu zemlju, učinimo je boljom. Nek ove ceste budu i simbolika otvaranju komunikacije među Bosancima i Hercegovcima. Još jednom čestitke Autocestama, samo rad!
Ovome se treba radovati, jer ce svima biti od koristi, a ne uzalud kritikovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E vala do Vlakova mozes i na tabutu ne treba ti nikakva autocesta. Mogli su ga makar sastaviti sa Hadžićima :D
Fala kurcu na udarcu..da i mi nesto pozitivno dozivimo
Nek ce te i ovo zavrsiti. Sad ce biti manje guzve.
Ovi sivi partijski botovi revnosni kao i uvijek...
Top komentari = SDP klix govna
Poštuje se kad neko zada ROK i kaže; "to i to će biti ZAVRŠENO do tada i tada". Dosadila su neodređena obećanja i najave koja se stalno prolongiraju...
dobro je...nahkom 2228 godina...a aman da će opet biz da fali asfalta !
Vidi se da si tikvan i to pravi. Mala poduka. postoje dvije firme. JP Ceste FBiH i Autoceste FBiH. Pošto si debil i tikvan tebi je to sve isto. Asfalt fali na dionici koja je u nadležnosti JP Cesta kojom hara Lijanovićev zet Filip Vujava ali nije ni to iz tog vakta nego iz vakta SDA 2008 godine i Naila Šećkanovića koji je bio ministar prometa i Erdala koji je harao Federalnom direkcijom za ceste koja je pretača JP Autoceste FBiH koje su trasformirane 2011 godine.
Svaka cast na trudu i svemu sto ste uradili. Ipak se rokovi postuju, a i narod koji ce se voziti istim tim cestama.
Hajd da i to dozivim
Trazimo da ostane ova uprava u Autocestama bez obzira ko ce pobjediti na izborima! Ocigledno je da su ljudi od struke.
Bravo ! Nikada više onaj ciganluk na Stupu, ono je civizacijska bruka za Sarajevo i BiH.
Koje godine?
Za manje od tri mjeseca, pačeniče zlobni :P
Nisam zloban nego realan. U ovoj zemlji ništa nije bilo na vrijeme. Evo prave ulicu na Grbavici tako dugo kao da su u pitanju desetine kilometara autoputa.
Vehabije kažu: allah dzerlešan je rekao da je haram graditi autoputeve.
mašala mašala, naš vebaijski kadiluk nezaostaje za susedima.
zaostaje podobro u pedofiliji i pederluku
Bez obzira na sve, drago mi je da se radi i da se gradi. Dosta smo decenijama i stoljećima zakidani, skoro cijela industrija bivše SFRJ bila je u BiH, a ni kilometar autoceste nije izgrađen. Da barem u nečemu ličimo na normalnu zemlju. (SDP botove prozivam isključivo što veličaju "lik i djelo" Velikog Vođe. Ova izgradnja i puštanje određenih dionica trebale bi da su redovne vijesti, jer je neko za to masno plaćen, to mu je posao, a ne svaka 3 dana neka svečanost otvaranja nečega...)
Ama pusti ih misle daće nešto postići iskreno samo me nerviraju! Misle da ih raja nije provalila ali hajd... SDP u samo godinu i po svog mandata izgubi 150000 glasova šta reći.....