Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš moras biti kurate sreće pa se ovdje roditi.
@papalukas Idi brate, svako ide gdje misli da mu moze biti bolje
Joss 5. /pet/ dana, a onda cemo svi zapjevati najljepsu pjesmu za rastanak: "Rastajete se vi, vjerujem, nije vam lahko, sta sad mogu ja tu kad Fahro zeli tako, sta sad mogu ja tu kad i Komsic zeli tako. Odlazite svi u suzama, zbog tendera i fotelja placete to znam, jos to ludo volite, ali ipak ih napustate, jos to ludo volite,ali, ali. Obavezno pokupite sve svoje prnje i slike, koje ste donijeli u urede Vlade i Skupstine KS da ne moramo zvati KJP RAD da to izbacaju u kontejnere. Padavicari.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pored svega što nas je zadesilo još i nazagađeniji grad u svijetu. Pazi hej pored indijskih i kineskih gradova, Sarajevo. Aferim stoko
Pa majku mu grebem, jel ovo logično majke vam vaše,podijeliti hitno besplatno maske svim građanima kojima je potrebna..... pa dokle više strpljenja narode,eej oni savjetuju nošenje maske ,odakleee debili, odakle više.....dokle taj bezobrazluk..
Ovo je za evakuaciju stanovišta! Opasnije nego u zadnjem ratu
Obustaviti nastavu? Pa djeca bježe s nastave i ovako i provede vrijeme u nargilhanama i truju se dodatno, tako da to ne bi mnogo pomoglo.
Sve super, samo mi dvije stvari nisu jasne: Savjetuje se "zračenje" zatvorenih prostora? Zračenje? Čime, uranijumom? Gdje da ga nađem? U granapu, na kilo? Šalu na stranu, kako izvršiti "prozračivanje"? Da otvorim prozor? I?
Kazu Samo Dobro Zraciti😁
Samo obavijest do obavijesti.a o smanjenju cijene plina ili nekoj drugoj pravoj mjeri protiv ovog zagadjenja i trovanja ne govore
@mujkeado Već imaš subvencije za plin, a planirano je i sniženje cijene. Šta bi još?
... a da izgradite još koji veliku zgradu ili još bolje da prekrijete Miljacku pa da tu napravite zgrade pa da ugušite skroz Sarajevo...
'bem ti
Nalozideeeeerrr hanifaaaaaaaaaaaa ......☠️☠️☠️☠️☠️ masalaaa 😂😂
Sta nam pritivci uradise zadnjih 20 godina. Sagrdasie zgradu na zgradu, posjekose svako drvo, unistise svaki park...Sarajevo kao beograd 80-ih. Svi putevi vide prema njemu, dodzose PAORI RURALESI i unistise grad, ljude, djecu...sto cetnuci pocese nasi PRIMITIVCI ZAVRSISE!SARAJEVO RIP!
@lilimarlen DOSLI PRIMITIVCI ogadila im se livada, trava, drvo, suma ....pa sve sto vide da ih podsjeca na rodnu grudu park, drvece, travnate povrsine, ZALISE BETONOM. VJERUJU SAMO U BETON DA IZBRISU SVAKO SIJECANJE NA MJESTO IZ KOJEG SU DOSLI!
Sarajevska fabrika cumura☠️ ..... bravooooo 🖐
... kome smeta neka ne izlazi vani i vozdra ....
jel to to, mali banercic na kojem pise ne lozite i ne izlazite vani, koga ba vi zhayebbavate ?!
A recimo Banja Luka nema uopste mjerne stanice po gradu a takoder je zagadjeno
Ljudi, nesto kontam i anemicni, neugledni, nesposobni i traljavi kvazi Premijer PausalForto bi mogao ukrasti i "zarobiti" PECAT Vlade KS, jer PausalForto je veci Mediokritet= osoba ograničenih umnih sposobnosti – ispod prosečjan i čak priglup čovek od samog Konakovica koji je javno priznao na TV-u da je ukrao i "zarobio" Pecat Skupstine KS. Eno Pecat Skupostine nosaju po kafanama i pecate jaranima Faci, Hilmiji i Smrku, sarajevskim kriminalcima- "mangupima" kao im HadziDino tepa.
@RepublikaBiH2 Malo se nadiso SDA guznog zraka pa baljezgaš po cijeli dan? Idi naloži koji opanak da dođeš sebi