Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko smo mi da joj sudimo?! Znate li sta je pozadina ove tuzne price? Znate li sta ju je nagnalo da baci bebu? Da li je mentlno zdrava, svjesna sta je ucinila? Jeste li imali dodira sa ljudima koji su mentalo oboljeli? Ne sudite! Imace ko da joj sudi. Mi smo obicni smrtnici i mozemo samo reci...Super je stvar da je beba nadjena na vrijeme i da je dobro....
Narod cini ,,javno mnenje" i samim tim ima pravo da komentarise ... Nije ga bacila u privatni kontejner nego u zajednicki kontejner! Zamisli da je neko nesto teze bacio u isti kontejner ne obracajuci paznju sta se u njemu nalazi... Svakako da je ova zena mentalni bolesnik i opasna po okolinu.Bacila svoje dijete pa sta bi tek uradila sa tudjim!Ona je opasna osoba po okolinu
@dis3 Nije ona jedina kriva, već i njena porodica, muškarac koji je jednako kao i ona kriva itd. Sigurno nije imala podršku ni porodice, ni oca ove bebe, pa je uradila šta je uradila. Ne pravdam, bilo je boljih rješenja, ali ispalo je tako. Sada bebu dati drugima, koji žele a ne mogu imati, a majku adekvatno kazniti, kao i oca.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Javno ime i prezime, cemu samo inicijali, nije zasluzila
@Serborom Ovo je Muslimanka.
@zigosani Ne mislim na vjersku pripadnost, nego na nacionalnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
sta ces tuzno,ali desava se i uvijek se desavalo
Mozda je i nju neko ostavio pa u dom smjestio ima ko ce ispitati nismo mi da osudzujemo
Nismo svi isti jadna žena i svi oko nje
Nije one mentalno poremećena već zla i proračunata. Čuvala dijete par dana do Nove Godine pa ga bacila u kontejner za novu jer slabo ko će tada hodati i bacati smeće većina slavi i pije, a petarde i ostala pirotehnika će zaglusiti plac djeteta do jutra će već umrijeti od zime. Proračunata zla osoba. Imaju sirotišta ako nećeš dijete a ne ostavljati po pragovima ili bacati u smeće.
Treba omoguciti zenama da bez ikakvih pitanja mogu negdje na sigurno ostaviti novorodjencad. Tad bi bio puno manje ovakvih stvari. Nisu svi u mogucnosti imati djecu, nisu svi jednako inteligentni, psihicki stabilni, niti svi imaju idealnu situaciju kod kuce. Pa kad vec dodje do tako ruznog dogadjaja, bar da bude bez tragicnih posljedica.
Ovo normalan um ne moze shvatiti. To je sve sto mogu reci.
Najteža moguća kazna! Mogla je bebu ostaviti ispred bolnice, policije i sl., a baciti je kao da je smeće... ma fuj!!!
Nije mogla ostaviti jer bi je nakont toga ganjali. A svakako da je i bolesna kad je nesto ovako napravila. I njoj treba pomoc.
@rajvosa09. Jbg zna se da se sa nekom kuravom kafa ne pije zbog kafe😀
Nismo bog da joj sudimo. Ali svjesno je to sve se odradilo. Drugi put u dupe.nek svrśi i neće se bacati djeca neduźna.
Ako je pri cistoj, javno je zaklati. Ako je maloumna, naci oca djeteta i dat mu je na izdrzavanje do kraja zivota. Samo mi je djeteta zao.....Kako neko moze ostaviti bebu u kontejneru? Zasto je nije ostavila negdje gdje ima smisla ostaviti bebu ali da bude nadjena ako je vec ne zeli ali da beba ima sansu da prezivi?
@F161 U Meku i Medinu pa javno kolji...
zasticena ko MEĐED
Pronadju majku bebe za dan (svaka cast) a nestale milijarde niko ne nadje
Tako je kad se guzis sa svakim s kim popijes kafu, sve kurve na kvadrat, budala je ko se ozeni na danasnjem vremenu
od svega je najvaznije dase djete naslo i da nije zavrsilo u kontejneru. sve ostalo je manje bitno
dajte dijete meni